Što će reći Helena?

Skandal: Tim Burton uhvaćen kako se ljubi s misterioznom plavušom

tim burton
Foto: Reuters
tim burton
Foto: Ian West/Press Association/PIXSELL
tim burton
03.10.2013.
u 17:21
Tim i Helena smatrani su jednim od najskladnijih parova filmskog svijeta, a sada je slavni redatelj uhvaćen kako se ljubi s misterioznom plavušom
Pogledaj originalni članak

Redatelj Tim Burton (55) uhvaćen je kako se ljubi s misterioznom plavušom. Ta vijest mogla bi šokirati njegovu dugogodišnju partnericu Helenu Bonham Carter s kojom je u vezi od 2001. godine.

Par je fotografiran kako izmjenjuje poljupce u tamnoj uličici u Londonu, nakon projekcije kultnog filma "The Wicker Man". Burton, koji je poznat po filmovima "Edward Škaroruki" i "Bubimir", nije izgledao previše uznemireno dok su ga fotografirali kako s nepoznatom plavušom izlazi iz kina i ulazi u njen srebrni automobil.

Fotografije su snimljene krajem rujna, a glasnogovornik Helene Bonham Carter negirao je tvrdnje da slavni redatelj vara svoju partnericu. Iako su godinama poznati po načinu života dalekom od tradicionalnog jer žive u odvojenim kućama koje su povezane tunelom, Tim i Helena smatrani su jednim od najskladnijih parova filmskog svijeta.

Helena Bonham Carter (47) posljednji je put s Burtonom viđena u ožujku na jednom događanju, kamo su došli zajedno sa svoje dvoje djece – desetogodišnjim Billyjem i petogodišnjom Nell.

Fotografije na kojima je snimljen Burton možete pogledati ovdje.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.