Transformacija

Sjećate se Conchite? Pobjednica Eurosonga potpuno je promijenila stil

Foto: Jorg Carstensen/DPA/PIXSELL
Conchita Wurst
Foto: DPA/PIXSELL
Conchita Wurst
Foto: Jorg Carstensen/DPA/PIXSELL
Conchita Wurst
Foto: DPA/Pixsell
16.05.2017.
u 14:45
Conchita Wurst odlučila se za muževniji stil u zadnje vrijeme, jer osjeća da je s likom bradate žene s kojom je pobijedila na Eurosongu, postigla sve što je mogla
Pogledaj originalni članak

Prije tri godine Conchita Wurst predstavljala je Austriju na Eurosongu i pjesmom “Rise Like a Phoenix” odnijela je pobjedu. Conchitia, oparavim imenom Tom Neuwirth, mladi je austrijski transvestit i umjetnik koji je te godine postao prava senzacija na Eurosongu.

Dolaskom na scenu u haljini i s bradom htio je pokazati kako njegova zemlja pokazuje toleranciju i prihvaća različitosti i htio je biti primjer i ostalima. U tom periodu stil pjevača je bio jako ženstven, gotovo u svakoj prilici nosio je haljine i štikle, a novije fotografije s njegovog Instagrama pokazuju kako je taj stil sada dosta muževniji. 

U razgovoru za The Welt Conchita je objasnila što se krije iza promjene stila.

- Osjećam kako sam s bradatom ženom postigao sve što sam mogao i možda je vrijeme da taj dio sebe stavim u mirovinu i da stvorim novu osobu - rekao je. Kako Conchita izgleda u meževnijoj verziji pogledajte na ovim fotografijama. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

PA
pavel1001
15:09 16.05.2017.

dobro da nisam još ručao... 👊

RI
rikavac
17:12 16.05.2017.

Koji je sad spol? Jel primac ili zabijac?