ORIGINALNO IME

Sherlock Holmes dobio sina, nazvao ga po šekspirijanskom junaku!

Foto: EPA
Benedict Cumberbatch
Foto: Pixsell
benedict
Foto: Pixsell
benedict
27.03.2017.
u 16:24
Navodno će se zvati Hal Auden Cumberbatch, što je naziv koji je Shakespeare u svojem djelu nadjenuo mladome kralju Henriku V. prije okrunjenja.
Pogledaj originalni članak

Britanski glumac Benedict Cumberbatch, najpoznatiji po ulozi Sherlocka Holmesa, i njegova supruga Sophie Hunter još početkom ožujka postali su drugi put roditelji još jednog dječačića, koji bi, pišu britanski mediji, mogao dobiti ime po jednom od šekspirijanskih junaka.

Par već ima dvogodišnjeg sina Christophera Carltona, a mediji prenose da je njihov drugi sin rođen u londonskoj bolnici Portland te da će prinovi nadjenuti puno originalnije ime.

Navodno će se zvati Hal Auden Cumberbatch, što je naziv koji je Shakespeare u svojem djelu nadjenuo mladome kralju Henriku V. prije okrunjenja.

Princ Hal je bio i lik što ga je glumio dobar Cumberbatchov prijatelj Tom Hiddleston u tv-serijalu "The Hollow Crown" (2012.) u kojemu je Cumberbatch glumio kralja Richarda III., a Hiddleston princa Hala.

>>Benedict Cumberbatch postat će otac

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar maxist
maxist
12:24 28.03.2017.

slušajući kakva sve imena i s kojim razlozima nadijevaju djeci , bilo bi im bolje da dobiju broj pa sa 18 odaberu ime sami......Ovaj mi je djelovao gotovo normalno ali..