Priveden pjevač

Severinin muž ruga se policiji nakon privođenja oca Dragana Kojića Kebe

Foto: Instagram
Igor Kojić
Foto: Instagram
Igor Kojić
05.10.2017.
u 10:19
Dragan Kojić Keba nedavno je priveden na informativni razgovor u Sigurnosno-informativnu agenciju zbog sumnje da je ugrozio nacionalni interes
Pogledaj originalni članak

Igor Kojić, Severinin suprug i sin pjevača Dragana Kojića Kebe fotografijom na Instagramu komentirao je slučaj svoga oca koji je nedavno priveden je na informativni razgovor u Sigurnosno-informativnu agenciju zbog sumnje da je ugrozio nacionalni interes.

On je tako objavio fotografiju interfona s ulaznih vrata u njihovu zgradu, a na kojoj su zvona za policiju, BIA-u (Sigurnosno - informativnu agenciju), tužbu, socijalnu službu, paparazze i sekundarne sirovine uz komentar: ''Što drugo nego kupiti novi interfon.''

Majka Olja Kojić odmah mu je kratko odgovorila 'kupujem'. Jedan ga je prijatelj upitao na koji on treba zvoniti, na što mu je Kojić odgovorio:

"Prvi i drugi zvone u prosjeku 37 puta po dolasku, treći se baš ono brzo izliže, četvrto zvono ne znam uopće odakle im ta adresa, peto da olakšamo ljudima posao, a ti možeš na ovaj šesti, samo ponesi makar stari toster", napisao je Severinin suprug.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

DU
Deleted user
10:31 05.10.2017.

odlican clanak, senzacionalna vijest

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
11:10 05.10.2017.

Nije joj to muž, to joj je usvojeni sin

SM
siki_miki
11:23 05.10.2017.

Северина.