U TERETANI

Severina pozirala u vrućim hlačicama, pratitelji joj poručili: 'Bomba'

Foto: Instagram
Severina
Foto: Screenshot
Foto: Instagram/ severina
Foto: Instagram
Foto: Instagram/ severina
Foto: instagram/severina
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Severina
Foto: instagram
Severina
Foto: instagram
Foto: instagram
01.12.2021.
u 15:00
Pjevačica je opisu istaknula da je danas dan kada vježba noge, a objasnila je i da osjeća jet lag.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Severina Vučković (49) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju iz teretane. Severina je objavila fotografiju na kojoj pozira u vrućim hlačicama, topu i sportskim tenisicama s raspuštenom kosom. Pjevačica je opisu istaknula da je danas dan kada vježba noge, a objasnila je i da osjeća jet lag. To je osjećaj umora nastao putovanjem kroz više vremenskih zona. 

Fotografija je u pola sata prikupila više od 7 000 lajkova, a u komentarima su i Severini pratitelji pjevačici davali komplimente. „Prekrasna“, pisali su joj. „Bombaaa“, poručili su joj. „Wow“, dodali su kao i mnoštvo emotikona srca i vatrica. „Samo jako kraljice“, poručili su joj, a dodali su i 'bravo'. 

Inače, posljednjih dana Severina je objavljivala fotografije s odmora na Maldivima. Pozirala je u kupaćem te pokazivala kako uživa. Na fotografijama su u prvi plan došle njezine duge, vitke noge koje su primijetili i pohvalili njezini pratitelji. 

VIDEO Severina nam je otrkila gdje će provesti najluđu noć u godini: Jedna je od rijetkih glazbenika s gažom za Silvestrovo

BOŽIĆ PO PRAVILIMA IGRE

Tri slatke riječi koje ćemo pjevati ove zime – Sretan Božić ljubavi

“Božićno doba je defintivno najljepše doba godine i malo je reći da ga obožavam. Još više od poklona me vesele dragi ljudi oko mene, ali definitivno nije na odmet kad netko poput Anje pogodi i pravi poklon. Sretan sam i ponosan što Pravila Igre napokon imaju jednu brzu božićnu pjesmu te jedva čekam da ju izvedemo uživo na adventskim koncertima u prosincu.”, izjavio je pjevač grupe Ivan Penezić.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

SI
siny
16:40 01.12.2021.

Svi su vidjeli kako vjezba noge na barci

Avatar Tombstone
Tombstone
16:42 01.12.2021.

Fotografije sa sve vece i vece udaljenosti. A noge ko srna, tanke i dlakave. Ono 49 zaboravite, ona vec odavno je

SA
sargu123
15:49 01.12.2021.

Pratitelji...??? Iz viših razreda osnovne škole...?

Još iz rubrike Showbiz