Teška pjesma

Severina novu pjesmu najavila ovim izazovnim fotografijama

Foto: Jelena Balić
Foto: Jelena Balić
Foto: Jelena Balić
Foto: Jelena Balić
Foto: Jelena Balić
Foto: Jelena Balić
Foto: Jelena Balić
Foto: Jelena Balić
Foto: Jelena Balić
Foto: Jelena Balić
01.06.2017.
u 14:36
Pjevačica je najavila treći singl s nadolazećeg albuma. Riječ je o pjesmi "Mrtav bez mene" koji će premijerno biti objavljen 5. lipnja
Pogledaj originalni članak

Nakon prva dva najavna singla s nadolazećeg albuma, 'Kao' i 'Otrove', koja u svega četiri mjeseca broje čak 40 milijuna YouTube pregleda, Severina je danas putem društvenih mreža najavila i treći – 'Mrtav bez mene', koji će premijerno biti objavljen u ponedjeljak, 05. lipnja, točno u podne na Severininoj Facebook stranici.


 

Novi singl najavila je serijom seksepilnih fotografija iz spota.  ''Ovo je teška pjesma, ali joj nisam mogla odoljeti. Glazbu je napisao odlični Damir Handanović, a Marina Tucaković me pitala ''Kakav tekst želiš''? Rekla sam: ''Jako izluđen od ljubavi, i krvav.'' Uspjela je, naravno. Jedan od stihova je: Ne zanosi se, ove suze su zle i nisu dokaz boli, to te moja mržnja voli. Tko bi joj odolio?'' – izjavila je Severina.
 
Spot, za koji je zaslužan Severinin dugogodišnji suradnik Darko Drinovac, dokaz je da snažne emocije ne trebaju ništa osim onoga u kome su. "Mrtav bez mene" je 3. po redu singl s nadolazećeg albuma koji će biti objavljen u dva dijela; prvi početkom srpnja, a drugi dio na jesen, što je još jedna novost u domaćoj diskografiji.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
16:20 01.06.2017.

Nova pjesma se zove: "Drogo moja draga"

ČI
čikaga
15:42 01.06.2017.

Sačuvaj bože na što raja pada. Stvarno im je kvocijent balkanski.

PU
Pukovnik
15:29 01.06.2017.

Ona je fulala profesiju. Zaraduje za kruh s filmovima za odrasle i pratnjom za bogatase iz susjednih drzava a ne s pjevanjem.