Seve i Slavko

Severina i Slavko zagrljeni na ZagrebDoxu 2010.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Severina ZGDOX
Severina ZGDOX 6
Severina ZGDOX 5
Severina ZGDOX 4
Severina ZGDOX 2
Foto: Ossessivo moda
severina
05.03.2010.
u 10:36
Bez obzira na fotografe i brojne obožavatelje, Severina je zajedno sa svojim zaručnikom Slavkom Šainovićem mirno ušetala u kinodvoranu, kupila kokice i uživala u dokumentarcu.
Pogledaj originalni članak

Gdje god dođe, glavna je zvijezda!. Ni ovoga puta nije bila iznimka, jer kada je Severina ušetala na premijeru filma "Kad se pretvorim u Severinu" na ZagrebDoxu 2010., vrijeme je stalo, a svi ostali pali su u drugi plan.

Bez obzira na fotografe i brojne obožavatelje, Severina je sa svojim zaručnikom Slavkom Šainovićem mirno ušetala u kinodvoranu, kupila kokice i uživala u dokumentarcu. Cijelo vrijeme, kao nedavno na koncertu Depeche Modea, Severina i Slavko su se, poput pravih zaljubljenih golupčića, držali za ruke.

Kad je 37-minutni dokumentarac koji prati njezina četiri dana za veliki koncert u beogradskoj Areni završio, pjevačica je glasno uzviknula: "Bravo, Drinovac!" i tako se zahvalila redatelju koji je, po njezinom mišljenju, napravio jako dobru priču. Istaknula je da joj se sviđa kako je prikazana u filmu te se nada da će i publika biti zadovoljna malim pogledom u njezin život prije tako velikog koncerta.

Posjetite blog Službenog fan kluba Severine Vučković

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
14:33 05.03.2010.

ma Severina, more biti jedino Sluskinja, nasój Lipoj Nives Celzijus....

Avatar vh1
vh1
12:34 05.03.2010.

Ma dajte pustit ljude na miru.