status na facebooku

Severina se oglasila: Nisam Severina, samo sam mama...

Foto: Anto Magzan/Pixsell
Severina se oglasila: Nisam Severina, samo sam mama...
17.06.2017.
u 14:19
Hvala mom dragom Đorđu Balaševiću na ovoj pjesmi - napisala je Severina
Pogledaj originalni članak

Severina Kojić zahvalila se na društvenim mrežama na podršci koju su joj posljednjih dana pružile brojne majke. Podsjetimo, po pvrivremenoj mjeri suda njensin Aleksandar će godišnje više vremena provoditi s ocem Milanom, nego s majkom.

- Drage majke i očevi, bake, djede, tete, strine, stričevi i svi dobri ljudi koji ste se sami i dobrovoljno uključili u ovu priču, želim zahvaliti na bezuvjetnoj potpori i podršci. Hvala na ovim prekrasnim fotografijama. Hvala mom dragom Đorđu Balaševiću na ovoj pjesmi. Nisam Severina, samo sam mama - napisala je Severina i objavila svoju verziju Balaševićeve pjesme "Uspavanka za dječaka".

Nakon brojnih poznatih osoba koje su podržale Severinu uz hashtag #ijasammajka, jučer se oglasio i njen suprug Igor Kojić, koji je objavio fotografiju svoje supruge i njenog sina Aleksandra, uz odlomak iz knjige "Backstage" Vedrane Vasić, koja govori o Severini.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 26

DU
Deleted user
15:07 17.06.2017.

Severina je sve samo ne majka kojoj treba dodijeliti skrbništvo. Stil, način života, razmišljanja, stavovi......ne bih volio da je majka moje djece (iako ne bih imao ništa protiv da vježbamo). Gdje to piše da ekskluzivno pravo na dijete ima samo majka??? Kakve su to "podrške" i čemu? Kad se mali poželi mame neka pogleda film na internetu pa ćemu biti dosta.

LU
Lujo123
14:37 17.06.2017.

Zakaj ova sponzoruša stalno koristo to dijete sa svrhom osobne promiđbe? Zašto pravobraniteljica za djecu šuti? Zašto ne zaštiti to dijete od zlostavljanja?

MA
Maximus
14:46 17.06.2017.

Draga severina, od svih tih pjesmuljaka kojima punis rang liste, ja se ipak sjecam najvise tvog pornica. Ne zato jer je to bio vrhunski uradak, jer ruku na srce svi smo mi gkedali pornice, nego je to bio vrhunac nemorala. Ti pijana i drogirana, s ozenjenim covjekom.