Green Gold Club

Šest novootvorenih klubova u Zagrebu svaku večer nude zabavu

Foto: Antonio Bronić/Pixsell
klub (1)
Foto: Antonio Bronić/Pixsell
klub (1)
Foto: Antonio Bronić/Pixsell
klub (1)
Foto: Antonio Bronić/Pixsell
klub (1)
Autori , ic
03.12.2011.
u 19:30
U dobroj atmosferi uživala je i pjevačica Marija Husar-Rimac u društvu supruga Vjekoslava. Rajko Dujmić došao je u pratnji supruge Snježane koja posljednjih mjeseci glazbenika prati na svim nastupima.
Pogledaj originalni članak

Svi kojima je u Zagrebu nedostajalo pravo mjesto za izlazak napokon su došli na svoje. Preksinoć je uz koncert Tonyja Cetinskog svečano otvoren novi zagrebački centar zabave Green Gold Club koji metropoli nudi pravu oazu glazbenih događanja.

Mjesto od šest klubova prostire se na dvije tisuće četvornih metara, te svaku večer nudi različit glazbeni repertoar. U dobroj atmosferi uživala je i pjevačica Marija Husar-Rimac u društvu supruga Vjekoslava. Rajko Dujmić došao je u pratnji supruge Snježane koja posljednjih mjeseci glazbenika prati na svim nastupima.

Snježana je, kaže Rajko, njegova srodna duša koja ga najbolje razumije, a odnedavno mu je i glavna stilistica. Naime, supruga mu s puno ljubavi odabire odjeću za nastupe.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Milosni
Milosni
09:20 04.12.2011.

Nakon uspiješnog radnog dana , tisuće razdraganih radnika pohrle u novootvorene klubove . Izbezumljeni vlasnici istih , već traže nove lokacije da zadovolje ogromni interes .