u depresiji

Serena Williams: Osjećam se kao da sam loša majka

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Petar Glebov/Pixsell
Foto: Andrew Boyers/REUTERS/PIXSELL
07.08.2018.
u 14:39
Puno radim, treniram i trudim se biti što bolja tenisačica. Iako sam sa svojom bebom svaki dan nisam tu koliko bih željela biti
Pogledaj originalni članak

Serena Williams, jedna od najboljih tenisačica svijeta objavila je emotivnu objavu na svom Instagram profilu.

Nedavno je postala majka, točnije prošle godine u 11mj. , a od osvojenih 23 Grand Slam naslova, Australian Open osvojila je dok je bila trudna. Svi ti novi događaji u životu utjecali su na njeno trenutno raspoloženje koje je javno podijelila u objavi na svom Instagram profilu gdje se jasno može zaključiti da najuspješnija tenisačica pati od postporođajne depresije.

"Prošli tjedan nije bio lak. Nije bilo riječ samo o osobnim teškim stvarima, bilo me je jako strah. Većinom sam se osjećala kao da nisam dobra majka. Pročitala sam nekoliko tekstova u kojima piše da postporođajna depresija može trajati i do tri godine. Mislim da je komunikacija najbolje rješenje. Razgovarajući s mamom, sestrama i prijateljima shvatila sam da su ovi osjećaji potpuno normalni", napisala je Williams.

Serena Williams dala je i podršku svim ostalim majkama koje se isto tako osjećaju.

"Puno radim, treniram i trudim se biti što bolja tenisačica. Iako sam sa svojom bebom svaki dan nisam tu koliko bih željela biti. Puno mama bori se s istim problemom. Bilo da ostajete kući ili radite, traženje balansa s djecom je prava umjetnost. Vi ste heroine. Htjela sam reći ako ste imali težak dan ili tjedan, u redu je. I ja sam. Uvijek postoji sutra", napisala je Williams.

U međuvremenu je otkazala meč protiv francuskinje Alize Cornet na Roger Cupu u Montrealu. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar patkovic
patkovic
15:11 07.08.2018.

mozak ti dobro govori , zapostavljaš svoje čedo i uništavaš svoje tijelo zbog gluposti

Avatar reference
reference
15:17 07.08.2018.

I zato me zaboli a i ona je dokaz o darvinovoj teoriji o porijeklu vrsta.