farma

Sebastijan Popović: Vidjet ćete da je tata dobar čovjek

popović
danijel popović
popović
02.04.2010.
u 09:52
Iako je u dva tjedna uspio steći titulu najomraženijeg farmera, Danijelov sin Sebastijan tvrdi da je njegov otac zapravo pozitivna i nenametljiva osoba.
Pogledaj originalni članak

Nakon samo dva tjedna od početka treće sezone reality showa “Farma”, kandidati su se potpuno ufurali u svađe, prepirke i spletkarenje. Rad na seoskom imanju, čime bi se većinu vremena trebali baviti, pao je u drugi plan, a kada i pokušavaju nešto obaviti, to je u većini slučajeva popraćeno prepiranjem pa gotovo svaki posao završi stvaranjem novih neprijateljstava.

Čini se da se, kao i u prve dvije sezone, nastavlja tradicija neprestanog ogovaranja i zabadanja noža u leđa, a takav korak napravio je i ovotjedni gazda Daniel Popović kada je Ellu, s kojom je do tada bio u klanu, izabrao za sluškinju. I dok se većina farmera sve više okreće protiv prepredenog Danijela, a Ella i Branka Mutti su ga čak nazvale i zlim čovjekom, sin bivše pjevačke zvijezde Sebastijan Popović i dalje stoji uza svog oca i zdušno ga brani riječima da je prikazan u potpuno krivom svjetlu te da je on ondje jedina iskrena osoba.

 – On samo naglas kaže ono što svi drugi misle i rade. Nije zavrijedio da ga se prikazuje kao crnu ovcu. Ma to su sve zakulisne igrice drugih kandidata – kaže Sebastijan, koji svog oca opisuje kao pozitivnu osobu koja je uvijek spremna pomoći drugima, naročito nježnijem spolu s kojim se Daniel na "Farmi" puno bolje slaže, a tako je, priča njegov sin, i u stvarnom životu.

– Žene su ga uvijek salijetale i uvijek se više družio sa ženama nego s muškarcima pa nije ni čudno da se baš oko njega vrti najveći dio ženskog dijela "Farme". Iako inače nije nametljiv, što je dobrodošla osobina svakog vladara, Popović mlađi smatra da je gazdinsku ulogu obavio vrlo pedantno te da za njegove vladavine nikome od farmera nije ništa nedostajalo.

– Moj tata je tip čovjeka koji će igrati na sve ili ništa. Ne mogu reći da bi mogao odnijeti pobjedu, ali mislim da ima velike šanse dogurati do finala – tvrdi Sebastijan koji je uvjeren da će gledatelji uskoro vidjeti pravo lice njegova oca, ono pozitivnije.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BI
bizzwizz05
16:02 02.04.2010.

prečudni ste. ti i tvoj ćaća. odo na vedriju rubriku...