Novi biznis

Scarlett Johansson otvara svoj restoran kokica

Foto: DPA/PIXSELL
Scarlett
Foto: Pixsell
scarlett johansson
Foto: Reuters/PIXSELL
Scarlett Johansson
20.10.2016.
u 21:00
Glumica u subotu u Parizu otvara gurmansku pečenjaru Popcorna u kojoj će služiti kokice spravljene po receptima poznatog njujorškog kuhara.
Pogledaj originalni članak

Holivduska glumica Scarlett Johansson na kratko će glumačku karijeru zamijeniti ugostiteljskom. Naime, u subotu će u Parizu otvoriti gurmansku pečenjaru Popcorna u kojoj će služiti kokice spravljene po receptima poznatog njujorškog kuhara. 

Kako je Scarlett udana za Francuza Romaina Dauriaca, stručnjaka za oglašavanje, u Parizu provodi velik dio godine, pa će u svome restoranu "Yummy Pop shop" čak i osobno posluživati goste.

Zvijezda filma "Izgubljeni u prijevodu" svoj restoran kokica otvoriti u povijesnoj, aristokratskoj četvrti Marais, a bude li posao cvjetao nada se proširiti poslovanje otvaranjem novih lokala. 

Glumičin glasnogovornik u Los Angelesu rekao je da Johansson obožava kokice i da će se u Parizu obroci pripremati na licu mjesta sa sezonskim dodacima. Johannson osobno najviše voli kokice s okusom tartufa, parmezana i kadulje, a među receptima bit će i kokice s morskom solju i maslinovim uljem.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.