Ima razloga za ponos

Sara iz 'Života na vagi': Ovo je trenutak moje najveće osobne pobjede

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
20.01.2020.
u 17:01
U showu je izgubila 34.7 kilograma viška, a show joj je donio i ljubav s Marinom Marušićem.
Pogledaj originalni članak

Sara Sitarić bila je najmlađa sudionica četvrte sezone showa "Život na vagi" i zahvaljujući showu uspjela je skinuti 34.7 kilograma i nastavila je i dalje skidati kilograme. U showu je kao i svi kandidati imala i uspona i padova, a jedan trenutak joj se urezao u pamćenje i bio je ključan za nju.

- Ovo je trenutak moje najveće osobne pobjede, sav ponos, promjena i moć bile su skupljene u samo jednoj lopti, onoj na vrhu vodenog grada... Dokaz crno na bijelo o tome kako običan čovjek postaje šampion i to onog najbitnijeg, svog života I sada, upravo ovo je izvor moje motivacije u izazovima u kojima se trenutno nalazim. - napisala je Sara na svom Instagramu uz fotografiju snimljenu tijekom showa.

 

 

Obožavatelji su joj odmah napisali poruke podrške i motivirali su je da nastavi sa zdravim životnim navikama koje je stekla u showu. Osoba od koje je imala veliku podršku u showu bio je Marino Marušić u kojeg se na kraju i zaljubila. Vezu održavaju na daljinu ali trude se viđati što je više moguće. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.