časopis people

Sandra Bullock proglašena najljepšom ženom u 2015. godini

Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
Sandra Bullock
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
Sandra Bullock
Foto: Jonathan Brady/Press Association/PIXSELL
sandra bullock
Foto: HT/WENN/PIXSELL
sandra bullock
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
Sandra Bullock
Foto: Britta Pedersen/DPA/PIXSELL
sandra bullock
Foto: Reuters/PIXSELL
'Actress Sandra Bullock poses at the amfAR?s Inspiration LA Gala in Hollywood, California October 27, 2011. The gala will benefit the foundation?s AIDS research programs. REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED
22.04.2015.
u 23:32
Glumica je bila nemalo iznenađena kada je doznala da je pobijedila. Pomislila je da je to smiješno pa je šutjela o svemu
Pogledaj originalni članak

Sandra Bullock (50) najljepša je žena svijeta u 2015. godini. Tako je odlučio časopis People te izborom učinio presedan jer je dobitnica Oscara ujedno i najstarija žena koja je u 25-godišnjoj povijesti ovog izbora proglašena pobjednicom.

Glumica je bila nemalo iznenađena kada je doznala da je pobijedila. Pomislila je da je to smiješno pa je šutjela o svemu. Javnosti je poručila da je za nju ljepota briga o sinu Louisu (5).

- Prava ljepota je tiha. Posebno u ovom gradu teško je ne reći, 'Oh, moram izgledati ovako'. Važno je biti dobra osoba i dobra mama, skuhati dobar ručak, pustiti nekoga kome se žuri da stane u red prije vas. Ljudi koji se uopće ne trude, meni su najljepši - pojasnila je Bullock koju mnoge kolege u Hollywoodu opisuju druželjubivom, prizemnom i izrazito skromnom osobom.

>>'Netko mi je u kući. Zaključana sam u ormaru. Lupa na vrata moje sobe!'

>>Ne možete ni zamisliti koliko je Sandra Bullock zaradila zbog 'Gravitacije'!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

TH
than
01:18 23.04.2015.

O ukusima se ne raspravlja, tako da... Mada iskreno ona i sa 50 ima bolje tijelo nego 80% ovih danasnjih 20godisnjakinja. Danas idem iza neke 18 godina ili tako, a njoj glavna preokupacija to sto cigarete poskupile. Pa kao kaze, jeftine poskupile, a ovih skupih niti nema. A izgleda Boze pomozi za svoje godine.