Uskoro slavi 61. rođendan

S 18 godina je pozirala gola za Playboy, a sada joj zamjeraju što se ovako odijeva

Foto: PA/Pixsell
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
01.08.2019.
u 15:37
Pogledaj originalni članak

Za tjedan dana glumica Melanie Griffith slavit će 61. rođendan i javna je tajna da već desetljećima mladolikost održava botoksom i sličnim tretmani, a odlazak estetskom kirurgu negira iako njeno lice govori kako ga je posjećivala. 
Glumica, koja se s 18 godina potpuno gola slikala za Playboy, redovito i vježba što se vidi na njenoj figuri, ali komentatori na 
društvenim mrežama nisu pohvalili jedno od njenih posljednjih modnih izdanja. Za odlazak u kupovinu u Los Angelesu glumica je odabrala običnu bijelu majicu i kratke jeans hlače. Mnogi smatraju kako ovakav atraktivan outfit nije primjeren njezinim godinama. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PR
prajdali100
16:57 01.08.2019.

Bakice godine čine svoje.