šarmantni kanađanin

Ryan Gosling: Snimat ću filmove dok ne počnem raditi djecu

Foto: 'LUCAS JACKSON'
Ryan Gosling: Snimat ću filmove dok ne počnem raditi djecu
22.02.2012.
u 10:50
Bio sam najusamljenije dijete na svijetu, televizija je bila moj najbolji prijatelj. Odlučio sam postati glumac samo zbog Raquel Welch u koju sam se zaljubio kao dječak, rekao je slavni glumac
Pogledaj originalni članak

Trenutačno jedan od najzaposlenijih mladih glumaca u Hollywoodu Ryan Gosling  medijima je konačno otkrio nekoliko zanimljivih detalja iz svog privatnog života.

Proslavio se ulogom u romantičnoj drami ''Bilježnica''  nakon koje su djevojke diljem svijeta počele luditi za njim. Ulogu je, kaže, dobio samo zato što je redatelj smatrao da nije previše zgodan. Upravo mu je takav glumac trebao za glavnu ulogu. Jedan mu je dečko rekao da ga je djevojka napustila zbog tog filma.

– Rekla mu je da on za nju zasigurno  nikad ne bi sagradio kuću kao što sam ja to napravio u filmu. Odlučila je odmah prekinuti zaruke – kaže Gosling koji se u tom filmu spetljao s Rachel McAdams. Danas je u vezi s Evom Mendes. Priznaje da nije uvijek bio frajer kakvim ga danas smatraju.

– Bio sam najusamljenije dijete na svijetu. Nisam uopće imao prijatelja, potpuno sam se izolirao svojom voljom. Televizija je bila moja najveća utjeha i moj najbolji prijatelj. Jednom sam u Muppet Showu vidio glumicu Raquel Welch u koju sam se zaljubio. Bilo mi je osam godina, čvrsto sam odlučio da je moram upoznati i to je trenutak kad sam postao glumac.

Gosling je prepričao i događaj zbog kojeg je suspendiran iz osnovne škole pa ga je majka učiteljica godinu dana podučavala kod kuće.

– Umislio sam da sam Rambo. U školu sam ponio set noževa koje sam bacao oko sebe. Nisam nikog ozlijedio, ali sam izbačen iz škole. Naučio sam svoju lekciju – kaže Gosling. Dodao je da uživa snimati filmove, a tako će biti dok ne počne raditi djecu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.