romantični ljepotani

5 neodoljivih zavodnika hrvatskih serija. Glasujte za najzgodnijeg!

Foto: Pixsell
zavodnici
Foto: Filip Brala/PIXSELL
Ivan Hercegov
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
Filip Juričić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
janko popović volarić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Momčilo Otašević
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
Robert Kurbaša
08.03.2015.
u 13:11
Hrvatice ne moraju više sanjariti o latinoameričkim ljepotanima kada romantične ljepotane imaju i u domaćim redovima. Izdvojili smo za vas petoricu glumaca koji su nas zaveli likovima koje su igrali, ali i svojom privlačnošću
Pogledaj originalni članak

Još prije nekih 15-ak godina vjerne obožavateljice sapunica maštale su o Fernandu Colungi, Saulu Lisazu, nešto poslije o Mauriciju Islasu pa Williamu Levyu...

Od Meksika do Hrvatske

Danas, kada je nemoguće naći termin u kojem se sapunica ne emitira, Hrvatice ne moraju više sanjariti o latinoameričkim ljepotanima kada romantične ljepotane imaju i u domaćim redovima. Izdvojili smo za vas petoricu glumaca koji su nas zaveli likovima koje su igrali, ali i svojom privlačnošću.

Splićanin Robert Kurbaša na malim ekranima pojavio se u seriji “Ljubav u zaleđu” u kojoj je igrao Dalmatinca Duju koji je svojom nonšalantnošću zavodio žene, a stilom života najprije bi vas iživcirao, a potom biste ga zavoljeli takvog kakav je. Kurbaša je potom zaigrao i bogataša Davida Glowatzkog u seriji “Ne daj se, Nina”. Vječno u odijelu, pomalo zločest i bahat, a u suštini meka srca... I eto razloga zašto je na našoj listi.

U seriji “Ljubav u zaleđu” igrao je najboljeg prijatelja Marka Marušića, kojeg je utjelovio Filip Juričić. Bio je to proboj mladog Juričića na današnju scenu na kojoj se nametnuo kao jedan od najpopularnijih glumaca u sapunicama. U “Ljubavi u zaleđu” Filip je igrao nogometaša, skromnog mladića koji se zaljubljuje u slikaricu (Iva Visković), a u intervjuima je izjavljivao da je on televizijski Niko Kranjčar, čime je pobrao simpatije.

Zato je njegova transformacija od plahog mladića do kriminalca Dinka u seriji “Larin izbor” šokirala gledateljstvo, ali donijela mu još više obožavatelja.

Glumeći dečka kojeg treba “popravljati”, ženama je postao i te kako privlačan.

U “Larinu izboru” igrao je i Janko Popović Volarić, koji se pojavio s brkovima točno u vrijeme kada je malim ekranima žario i palio ratnik Bali-beg iz “Sulejmana Veličanstvenog” koji je kod žena diljem Turske, ali i svih zemalja u kojima se serija prikazivala, visoko kotirao na listi najseksepilnijih muškaraca.

Princ na bijelom konju

Janko je možda ipak više djelovao kao princ na bijelom konju u seriji “Ponos Ratkajevih”, gdje je igrao Krstu pl. Ratkaja, mladića koji se sa školovanja u Beču vraća u Hrvatsku i zaljubljuje u skromnu Helenu (Ivana Bolanča).

Iako mu obitelj zabranjuje vezu s običnom pučankom, Krsto ne odustaje. Borben, hrabar, srdačan i zgodan, Krsto, odnosno Janko, činio se kao idealan muškarac.

Kapetan Jakov iz serije “Larin izbor” kojeg je utjelovio Ivan Herceg jedno je vrijeme bio najpopularnije muško lice na malim ekranima. Možda uistinu ima nešto u onoj tezi da žene vole muškarce u odorama, naročito kada je riječ o odorama mornara.

A nešto drugačiji zavodnik, ali ništa manje fatalan je i lugar Damir iz serije “Kud puklo da puklo”. Igra ga 25-godišnji glumac Momčilo Otašević, kojemu je uloga legla savršeno.

Damir je pomalo sirov i igra se alfa-mužjaka, nevjerojatno je simpatičan i šarmantan, ali u opisu njegova karaktera nije da prizna kako ga neka žena može zavesti.

A zavela ga je Kata (Mirna Medaković), i to vrlo vješto. Rekli bismo, Damir je muškarac za kojeg nijedna žena ne bi javno priznala da ga želi, ali potajno mu se nada.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

Avatar links
links
15:50 08.03.2015.

momčilo je prava momčina.... teško će proći sa imenom a ostalo je ok

Avatar babas
babas
22:35 08.03.2015.

Daleko su ovi od ljepotana,sasvim prosječni momci.

DU
Deleted user
15:32 08.03.2015.

Kako molim? Severina danas nije prdnula pa Večernji mora pisati o drugim ljepotanima....Strašno! A o čemu su danas pisali FAZ, Times i Tages Anzeiger..? Strašno šta se sve zove novine....