dostižna pravda

Robert DeNiro mora dadilji platiti 166 tisuća kn za prekovremeni rad

Foto: Pixsell
Robert DeNiro mora dadilji platiti 166 tisuća kn za prekovremeni rad
21.01.2011.
u 12:54
Glumca i njegovu suprugu Grace Hightower tužila je bivša dadilja njihova sina jer joj nisu platili za 750 sati prekovremenog rada
Pogledaj originalni članak

Robert DeNiro morat će bivšoj dadilji svojeg sina platiti 166 tisuća kuna za prekovremene sate rada, piše Femalefirst. Odredbu je donio Vrhovni sud  New Yorka, a glumac odštetu mora platiti u svega nekoliko dana.

Sve je počelo 2006. kada su zvijezda "Kuma" i njegova supruga Grace Hightower za dadilju svojeg 12-godišnjeg sina Elliotta zaposlili Alexis Barry. Samo godinu dana kasnije Alexis je dala otkaz i tužila bračni par jer joj nije isplatio novac za 750 sati prekovremenog rada iako su ugovorom unaprijed odredili da će primati naknadu za svaki sat koji nije u njezinu radnom vremenu.

Stranke u sporu obvezale su se da neće javno govoriti o detaljima suđenja pa se ne zna zašto je dadilja uopće odustala od tako dobrog posla i što se u obitelji DeNiro doista događa. No pravda je zadovoljena pa će Robert, jedan od najpoznatijih hollywoodskih štedljivaca, morati posegnuti u novčanik.

Izvorni tekst pročitajte ovdje.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SI
sinaj
15:38 21.01.2011.

Ma šta je to za legendu, prava sitnica. Kum je najbolji film ikad, al ne valja se tim poslovima baviti izvan filma.