Pokleknuo

Reper Marin Ivanović Stoka opet na liječenju od ovisnosti o kokainu

Foto: Nino Strmotić/Pixsell
Reper Marin Ivanović Stoka opet na liječenju od ovisnosti o kokainu
27.03.2013.
u 19:52
Reper bi trebao dvije godine biti u komuni u Španjolskoj, javlja Exkluziv Tabloid
Pogledaj originalni članak

Prije mjesec dana Marin Ivanović Stoka prijavio se u jednu španjolsku kliniku za odvikavanje od droga jer je opet pokleknuo pred kokainom, objavio je Exkluziv Tabloid.

- Ovaj je put pretjerao. Povodljiv je, sin jedinac, i kad je nezadovoljan, onda to krene - rekla je Marinova bivša djevojka Jelena Urukalo.

Stoka bi trebao provesti dvije godine u komuni.

Reper je već dva puta bio na liječenju od ovisnosti.

– Sa šesnaest godina povukao sam prvu ‘lajnu’ speeda. Dnevno bih uzimao i po 25 ekstazija. Nekada bih znao uzeti drogu i prije spavanja. Mami sam krao lovu i molio najgori ološ za malo droge – za medije je govorio Stoka.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.