Srčani udar

Reper DMX u kritičnom stanju nakon predoziranja

Foto: AMN/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.
Hot 97's Summerjam 2017 - Performances
Foto: BRENDAN MCDERMID/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
FILE PHOTO: Rapper DMX exits the U.S. Federal Court in Manhattan following a hearing regarding income tax evasion charges in New York
03.04.2021.
u 22:49
Reper poznat po hitovima poput „Party Up (Up In Here” ili „X Gon' Give It to Ya” u vegetativnom je stanju no pokazuje „aktivnost mozga”, rekli su izvor TMZ-u.
Pogledaj originalni članak

Slavni reper DMX hospitaliziran je u subotu te se nalazi u kritičnom stanju nakon predoziranja u svom domu u blizini New Yorka. 

DMX, 50-godišnja hip-hop zvijezda i glumac u filmu „Romeo mora umrijeti”, doživio je srčani udar zbog predoziranja te je prebačen na intenzivnu njegu bolnice White Plains, prenosi portal TMZ. 

Reper poznat po hitovima poput „Party Up (Up In Here” ili „X Gon' Give It to Ya” u vegetativnom je stanju no pokazuje „aktivnost mozga”, rekli su izvor TMZ-u. 

Obožavatelji repera zabrinuli su se kad je Eric B. iz hip hop dua Eric B.& Rakim na Instagramu podijelio fotografiju sebe i DMX-a uz rečenicu: „molite se za mog brata DMX-a”. 

Na molitvu za slavnog repera pozvali su i glazbenici Rick Ross, Missy Elliot i Big Freedia, kao i Oscarom nagrađena glumica Viola Davis, prenosi agencija dpa. 

DMX, pravog imena Earl Simmons, godinama se bori protiv ovisnosti, a 2019. je zbog toga otkazao koncert i prijavio se na odvikavanje.  

Usprkos pandemiji, DMX je ove godine održao manje koncerte te je u svibnju planirao turneju u Indianapolisu i Texasu, stoji na njegovoj Instagram stranici. 

VIDEO Nika Turković: Ponosna sam i sretna što smo dio ovoga danas

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
DMX
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
04:12 05.04.2021.

Informacija za autora, legendo, prva slika nije DMX

LA
lajh1985
02:08 04.04.2021.

bio je odlican prije kao reper i onak nabildan...glumio sa jet liom onda sam malo na njega zaboravio pa isao citat da tam ima problema sa svojim ponasanjem...Koliko god da je bio problematican toliko mi ga je isto i zao

SO
Sotony
23:01 03.04.2021.

.. Dobre hitove ima.. Bas hc reper