slovenska reklama

Reklamira Slovence, a ipak će ljetovati u Hrvatskoj

Foto: VL
Reklamira Slovence, a ipak će ljetovati u Hrvatskoj
30.06.2011.
u 18:35
- Položila sam najteži ispit, preda mnom je upis na petu godinu studija i odmarat ću se od putujući od Umaga do Dubrovnika - rekla je Lidija.
Pogledaj originalni članak

Iako su susjedi Slovenci našu Županjku Lidiju Lešić odabrali za turističku kampanju njihova mora, ova će 23-godišnja studentica prava s dečkom i prijateljima ljeto provesti u hrvatskom priobalju.

- Položila sam najteži ispit, preda mnom je upis na petu godinu studija i odmarat ću se od putujući od Umaga do Dubrovnika - rekla je Lidija.

Kampanju doživljava kao i svaki drugi posao, a sretna je što su Slovenci među svim kandidatima odabrali upravo nju.

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

OB
-obrisani-
20:26 30.06.2010.

Kako lijepa cura. Treba to ubuduče pregledati unutra i vanka te napraviti generalni servis prije nego se stavi na reklamu..

Avatar Aristarh
Aristarh
23:34 30.06.2010.

Ha ha ha ha haaaaa. Dal je smiješno il žalosno, nije ni važno. No smijati se moram. Davno sam im rekao da će kolektivno izludjeti i bojim se pomalo za taj narod pa mi se pomalo i ne smije. No kako se ne nasmijati njihovoj domišljatosti svrake koja krade iz svakog suda. Mi pjevamo a oni skaču. Mi slavimo kad pobijedimo a oni isto slave nema veze što izgube. Sad su zapamtili da Hrvatska reklamira guzu za Jadran i oni se dosjetili uzeti kompletno našu djevojku i reklamirati za svoj turizam. ha ha ha haaaaaqa Ha hahaha ha haaaaa.

GV
goran vrtaric
21:29 05.07.2010.

slovensko more ?????? Koje more ?????