Dragocjeno vrijeme

Redatelj i glumac Dejan Aćimović uživa u roditeljstvu

Foto: Story press
zagreb, 15.10.2016 cvjetni Dejan acimovic filip hofer
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
dejan aćimović
Foto: Boris Ščitar
dejan aćimović
24.10.2016.
u 12:18
Svaki slobodan trenutak provodi družeći se i igrajući sa sinom Andrijom.
Pogledaj originalni članak

Nagrađivani redatelj i glumac Dejan Aćimović uživa u roditeljstvu. Ovaj filmski umjetnik slobodno vrijeme najradije provodi sa svojim sinom Andrijom, kojeg je u 52. godini dobio s dvadesetak godina mlađom partnericom, novinarkom Dijanom Kožul.

- Dat ću sve od sebe da budem najbolji otac na svijetu - rekao je Dejan kad mu se rodio sin. Cijenjeni redatelj iza sebe ima brak sa Splićankom Tanjom Antunović, koja je od njega mlađa 18 godina, a razveli su se nakon nepunih godinu dana.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LE
LeonardS
10:50 25.10.2016.

Veliki glumac !!!!!!!!!!