Filmske romanse

Redatelj Antonio Nuić prekinuo zaruke zbog svoje studentice?

Redatelj Antonio Nuić prekinuo zaruke zbog svoje studentice?
27.04.2012.
u 14:00
Iako je s grafičkom dizajnericom Adom Radošević planirao svadbu, zadnjih mjeseci druži se sa 24-godišnjom Ivom Babić
Pogledaj originalni članak

Antonio Nuić (35) prekinuo je trogodišnju vezu sa šest godina mlađom Puljankom Adom Radošević.

Planirali su vjenčanje potkraj godine u inozemstvu, no redatelj i profesor na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, kako doznajemo, zaljubio se u 24-godišnju studenticu Ivu Babić, kojoj predaje filmsku glumu.

Skrivali se na premijeri

– Ne bih to komentirao. Doviđenja! – rekao nam je kratko Nuić.

Redatelj je nedavno na Danima hrvatskog filma došao podržati novu simpatiju koja glumi u filmu “Ja sam svoj život posložila”, no skrivali su se od znatiželjnih pogleda praveći se da su – kolege. Svi koji ih znaju svjedoče nam da iskre među njima već dugo postoje. Oni ih sami niječu. Zasad. Istu je formu ponašanja Nuić imao i u listopadu 2008. kad je nijekao vezu s grafičkom dizajnericom A. Radošević zbog koje je ostavio Natašu Janjić (31) nakon četiri godine veze.

Par je nakon prekida i dalje surađivao, a onda je u rujnu 2009. Janjić tužila Nuića da joj isplati polovicu stana koji su zajedno kupili planirajući vjenčanje.

– Godinu dana od prekida plaćam podstanarstvo, a i kredit za stan u kojem ne živim i polovica kojeg je moja – požalila se tada Janjić dok je u tom stanu živjela Ada.

Što dečki vole


I Nataša je fatalnog redatelja upoznala na Akademiji kad je bila apsolventica. Nuić joj je pomogao u početku karijere i angažirao je u svojim projektima. Možda je novu muzu za svoje filmove pronašao u studentici Ivi Babić, koja je već igrala u predstavi “Decameron” i filmu “Što dečki vole”.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz