od jeseni

Rat sapunicama: Vištica mijenja TV postaje kao Kranjčar Dinamo za Hajduk

Foto: PR FOTO
Ornela Vištica
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Ornela Vištica (1)
Foto: Danijel Berkovic/Pixsell
ornela vištica
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
mirna medaković
Foto: Robert Anic/PIXSELL
ksenija pajić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
momčilo otašević
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Mirna Medaković (1)
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Mirna Medaković (1)
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Mirna Medaković (1)
10.04.2014.
u 10:30
Prvi put u sapunici, onoj na RTL-u, gledat ćemo Anu Begić Tahiri i Ivu Mihalić
Pogledaj originalni članak

Na malim ekranima još se vrte novi nastavci sapunica “Tajne” i “Zora dubrovačka”, a već su počela šuškanja o novim uradcima domaćih redatelja, producenata i glumaca koje ćemo gledati u jesenskoj shemi.

Zasad je najzvučniji transfer napravila Ornela Vištica. Nešto u stilu Nike Kranjčara i njegova prijelaza iz Dinama u Hajduk, Ornela je prešla iz tabora Nove TV, u kojem ju je proslavila serija “Larin izbor”, na konkurentski RTL.

Lindi Begonji veća uloga

U novoj seriji, koja još nema radni naslov i čija se radnja tek ispisuje, Ornela će glumiti kći Ksenije Pajić. Glavnog junaka, prema šuškanjima, igrat će Filip Juričić koji i u “Tajnama” tumači glavni lik.

Foto: marko grubišić

U novoj seriji ulogu će imati i Aleksandar Cvjetković te Linda Begonja, koja je u “Tajnama” imala epizodna pojavljivanja u ulozi Julije Šeper. U novoj seriji igrat će jedan od glavnih likova, tetu Ornele Vištice. Prvi put u sapunicama ćemo gledati Anu Begić Tahiri i Ivu Mihalić.

Radnja opet na moru?

Nova TV za jesen priprema seriju u kojoj će, navodno, glavne uloge igrati Mirna Medaković i Momčilo Otašević.

Mirna je neko vrijeme igrala u “Zori dubrovačkoj”, dok je zgodni Crnogorac stalan član glumačke ekipe od početka te serije. Kako je Nova TV protekle dvije sezone radnju svojih sapunica smještala uz more, “Larin izbor” u Split, a “Zoru dubrovačku” na krajnji jug Hrvatske, ostaje zanimljivo pitanje hoće li s tim trendom nastaviti ili će radnju premjestiti na kontinent.

Prve dvije uspješnice Nove TV produkcijski je potpisivala Jelena Veljača, ali je suradnja pukla pa će novu sapunicu raditi Vlado Bulić, koji je za RTL radio “Tajne”. RTL je pak za pisanje scenarija serije za koju su se potrudili skupiti širi broj poznatih glumaca angažirao Dianu Pečkaj Vuković, koja je radila “Ljubav u zaleđu” i “Dolinu sunca”.

>>Ornela Vištica: Nikad u životu nisam bila na dijeti

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.