Slavni doktor McDreamy

Rastaje se zvijezda serije 'Uvod u anatomiju'

Foto: Reuters/PIXSELL
Rastaje se zvijezda serije 'Uvod u anatomiju'
24.01.2015.
u 10:35
Nakon 15 godina braka ljubavi između Patricka Dempseya i njegove supruge Jillian došao je kraj
Pogledaj originalni članak

Zvijezda TV serije 'Uvod u anatomiju' Patrick Dempsey i njegova supruga Jillian odlučili su krenuti odvojenim putem. Nakon 15 godina braka Dempseyjeva supruga Jillian predala je papire za razvod.

'Nakon pomnog razmišljanja i uzajamnog poštovanja odlučili smo okončati naš brak. Naša glavna briga su naša djeca, zahvaljujemo svima na privatnosti u ovo osjetljivo doba'- izjavili su Patrick i Jillian u službenom priopćenju magazinu People.

Uskoro bivši supružnici zajedno imaju troje djece, dvanaestogodišnju Tallulah Fyfe i sedmogodišnje blizance Sullivan Patricka i Darby Galena.

Patrick Dempsey ovo je već drugi propali brak. Nakon razvoda od 27 godina starije profesorice glume Rochelle Rocky Parker glumac je sreću pronašao u Jillian.

Iako su su se doimali kao savršen par njihov brak nije opstao. Razlog razvoda nisu htjeli otkriti.

>>Forbes objavio listu najbogatijih televizijskih glumaca

>>Patrick Dempsey ne može se pomiriti sa smrću Larryja Hagmana

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LI
liliZG
12:31 26.01.2015.

zamjena za mlađi model....