Splitski pjevač opet ostvaruje snove u Tvornici

Rasprodan koncert Nene Belana

Foto: Marko Lukunić
Rasprodan koncert Nene Belana
24.11.2009.
u 16:29
Zbog velikog interesa publike u zagrebačkoj Tvornici kulture održat će se još jedan koncert i to 12. prosinca, a karte će se u prodaji naći u petak.
Pogledaj originalni članak

Splitski glazbenik s riječkom adresom Neno Belan rasprodao je svoj koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture koji će se održati u četvrtak. Zanimanje publike za njegove hitove koji svaki put dovedu atmosferu do plesnog vrhunca nije iznenadio organizatore i zato su odmah organizirali još jedan koncert ovog glazbenika i njegovih Fiumensa na istom mjestu 12. prosinca u 21 sat. Stoga, ako ste zakasnili kupiti ulaznicu za četvrtak, požurite se jer će karte za drugi koncert biti u prodaji ovoga petka.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
20:29 24.11.2009.

Secam se koncerta negde u martu 1990 u Centru Sava u Bgd.Bio sam klinac,totalno opijen muzikom i fazonom 50\'.A onda su se pojavili oni,legendarni Djavoli i ..sta da vam kazem kad sve znate.Bambina,Dani ljubavi,Dok tebe ljubim,Ostani uz mene,Veceras pusti me...Evo i sad se najezim kad se setim tih hitova.Ovaj zadnji album je takodje strava.Ko ode u Tvornicu neka uziva i za mene :)