brz kraj

Raspad braka Justina Timberlakea i Jessice Biel nakon samo 15 mjeseci?

Foto: JPA/Press Association/PIXSELL
timberlake
Foto: Vince Flores/Press Association/PIXSELL
Justin Timberlake Jessica Biel
03.01.2014.
u 13:08
Par se zadnji put pojavio zajedno u studenom prošle godine, a Justin je nedavno viđen bez vjenčanog prstena
Pogledaj originalni članak

Nakon što nije došla podržati supruga kad je nastupao u božićnom specijalu Saturday Night Livea, ponovno su se pojavila nagađanja kako je došao kraj braku Justina Timberlakea i Jessice Biel.

– Svi su se pitali gdje je Jessica. Nije da je Justin zavodio druge djevojke, ali nešto nije bilo u redu – rekao je izvor, koji je dodao kako je Justin potom tulumario do 5 sati ujutro.

Par se zadnji put pojavio zajedno u studenom prošle godine, a Justin je nedavno viđen bez vjenčanog prstena. No, neki nagađaju da je Jessica zapravo trudna te se zato skriva od javnosti.

– Nisam sigurna hoće li biti prije ili kasnije, ali definitivno u nekom trenutku hoće – komentirala je prošlog mjeseca glumica planove za trudnoću.

>>Jessica Biel i Justin Timberlake imaju probleme u braku

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.