završio u bolnici

Ranjen u pucnjavi! Pjevača na ljetovanju nepoznati pljačkaši propucali u nogu

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
30.08.2019.
u 09:28
Dvojica prijatelja odvezli su ga u bolnicu.
Pogledaj originalni članak

Britanski reper Mist odvezen je u bolnicu nakon što je ranjen je u pucnjavi u Portugalu, gdje je došao zbog nastupa na festivalu Afrobeat Nation.

Nakon što su lopovi upali u luksuznu vilu u kojoj je odsjedao Mist, pravog imena Rhys Thomas Sylvester, uzeli su mu putovnicu, nakit, te mobitele. Dvojica prijatelja koji su ga odvezli u bolnicu, policiji su rekli da je ranjen u nogu oko 22 sata.

Foto: Instagram screenshot

Za pljačkaše su rekli da su imali irski naglasak te da se radilo o dvojici ili trojici muškaraca, piše Metro. Iako se o stanju repera ne znaju detalji, izvori su rekli kako je Mist napustio bolnicu.

Sylvester je karijeru započeo 2015. godine nakon što je boravio u zatvoru zbog opasne vožnje, a njegov album iz 2018. godine 'Diamond In The Dirt' našao se peti na ljestvici UK Albums.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.