BIG BROTHER

Radašin i George obračunali se na dvorištu zbog Slavice

Foto: rtl
Radašin i George obračunali se na dvorištu zbog Slavice
27.03.2011.
u 16:55
Nemeš nije obraćao pažnju na Marijaninu prisutnost pa je iskoristio trenutak da Bojanu mazi po leđima. Milan je priznao Tamari da mu se sviđa i da bi zbog nje postao lak muškarac.
Pogledaj originalni članak

Napetost koja vlada među stanarima otkako im je Veliki brat rekao da će večeras netko biti izbačen iz kuće, na kratko je prekinuta izležavanjem u dvorištu.

Nemeš je svoju ležaljku velikodušno podijelio s Bojanom, dok je Nikola primio Marijanu koja je naknadno došla. Milan je cijelo vrijeme češkao Tamaru i nije ga bilo briga što je Nikola tu, a ni Nemeš nije obraćao pažnju na Marijaninu prisutnost pa je iskoristio trenutak da Bojanu mazi po leđima. Milan je priznao Tamari da mu se sviđa i da bi zbog nje postao lak muškarac.

Dok je Slavica spremala ručak, Radašin i George imali su obračun u dvorištu. Njih su dvojica, čini se, postali rivali te se bore za Slavičinu naklonost.

Pored toga što ne znaju za postojanje otpada i ukućana u njemu, stanovnici luksuzne kuće ni ne sanjaju da o mnogo čemu odlučuju upravo "otpadnici". U skladu s time, Veliki brat im je pustio snimku sinoćnje Burleske kako bi mu prenijeli svoje ocjene i dojmove. Otpadnici su bili impresionirani zalaganjem svojih susjeda, a najviše su hvalili Nemeša u ulozi pripovjedača i Bojaninu interpretaciju.

Veliki brat im je dao i novi dnevni zadatak koji će utjecati na njihov budžet za slijedeći tjedan: moraju skupiti što više boca na kojima se nalazi znak za reciklažu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

MA
majorglory86
18:57 27.03.2011.

5 sezona je bio \"big brother\", sad srbin veli veliki brat pa i hrvat veli veliki brat. jebeno.

OB
-obrisani-
22:01 27.03.2011.

a bosanci vele veliki buraz....al dobro,konacko vodimo ljubav a ne rat...1/0 za srniju...juhuuuu....

MA
MagicSerb
12:20 28.03.2011.

majore, budi ti srećan što je Veliki brat. Da nije Veliki Srbin, što svakako do kraja nije isključeno! hahahaa..\" Marijana droljo, Veliki Srbin te zove u ispovedaonicu\"! aaaaahahaha