OMILJENI REDATELJ

Quentin Tarantino najčešći je predmet istraživanja u diplomskim radovima

Foto: Pixsell
Quentin Tarantino najčešći je predmet istraživanja u diplomskim radovima
06.11.2013.
u 17:03
Znanstvena studija dokazala je da djela redatelja "Paklenog šunda" studenti najradije izabiru kao tematiku kojom se bave u svojim proučavanjima jer njegov filmski opus pokriva gotovo sve žanrove
Pogledaj originalni članak

Studija koju je sastavilo 17 akademika koji se bave filmskom umjetnošću pokazala je da su djela redatelja Quentina Tarantina, koji potpisuje “Odbjeglog Djanga”, “Planet terora”, “Pakleni šund”..., najčešći predmet istraživanja diplomskih i doktorskih studija.

Doktor Garth Twa ovako je to objasnio:

– Ne treba se čuditi. Njegov je rad pristupačan i na prvu pruža neponovljivo vizualno zadovoljstvo. Kroz njegove filmove može se pratiti sve, od francuskog novog vala do dramatičnog prikaza spolne razlike.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.