hrvoje rupčić

"Publika može biti subjektivna, a žiri nije bio profesionalan"

Foto: Ples sa zvijezdama
ples (1)
Foto: Ples sa zvijezdama
ples (1)
Foto: Ples sa zvijezdama
ples (1)
07.11.2010.
u 20:50
Hrvoje kaže da u svemu postoji pozitivna strana pa će odsad imati više vremena za privatne i poslovne obveze. Ističe da mu je drago što su Ivana Brkljačić i Marko Herceg prošli dalje.
Pogledaj originalni članak

– Publika ima pravo biti subjektivna i glasati kako hoće, ali od žirija sam očekivao profesionalnost. Iako nije riječ o natjecanju, nego o showu, svima je jasno da su zakazali – rekao je Hrvoje Rupčić koji je s Marijom Stošić prvi ispao iz showa “Ples sa zvijezdama”.

– Ne zamjeram toliko, sve je to show. Žao mi je zbog Hrvoja koji je mogao puno pokazati. Žiri je tako odlučio, pa neka se s tom odlukom i nosi – rekla je njegova plesna partnerica Marija Stošić.

Hrvoje pak kaže da u svemu postoji pozitivna strana pa će odsad imati više vremena za privatne i poslovne obveze. Ističe da mu je drago što su Ivana Brkljačić i Marko Herceg prošli dalje.

– To su dragi ljudi s kojima sam se sprijateljio – kaže

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.