Novopečena zaručnica

Prsten Jelene Rozge nalik je Carrieinu iz “Seksa i grada”

Foto: Goran Jakus/PIXSELL
26.11.2015. Zagreb - Galerija Kranjcar, izlozba fotografa Ivana Pavlisa. Jelena Rozga i Stjepan Hauser u posjeti izlozbi. Photo: Goran Jakus/PIXSELL
Foto: PR FOTO
jelena rozga
Foto: Press Association/Pixsell
Royal visit to Australia and NZ - Day 16Catherine, Duchess of Cambridge visits the National Indigenous Training Academy in Uluru, Australia. Anwar Hussein Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Instagram
Jelena Rozga i Stjepan Hauser
Foto: Press Association/Pixsell
Kung Fu Panda 3 Los Angeles PremiereAngelina Jolie attends the Premiere of 20th Century Fox's 'Kung Fu Panda 3' at TCL Chinese Theatre on January 16, 2016 in Los Angeles, California.Hahn Lionel Photo: Press Association/PIXSELL
05.02.2016.
u 13:40
Violončelist Stjepan Hauser splitsku pjevačicu zaprosio je Cartierovim prstenom od bijelog zlata koji stoji oko 15 tisuća kuna
Pogledaj originalni članak

Da njihova ljubav nije farsa ni dobar marketinški trik, Jelena Rozga i Stjepan Hauser potvrdili su zarukama. Na ruci lijepe Splićanke odnedavno se sjaji Cartierov zaručnički prsten od bijelog zlata s decentnim crnim dijamantom i neodoljivo podsjeća na prsten kakav je u seriji “Seks i grad” imala glavna junakinja Carrie Bradshaw kada se zaručila za Facu.

Kvaliteta ovisi o obradi

Proslavljeni violončelist navodno je svoju odabranicu zaprosio za romantičnog provoda u Las Vegasu i upravo tamo odabrali su prsten čija se vrijednost procjenjuje na 15 tisuća kuna.

– Istina je, zaručili smo se – potvrdila je Rozga medijima i priznala da joj je Stjepanova prosidba izmamila suze radosnice. Elegantan Jelenin zaručnički prsten, potvrđuju nam u zlatarnicama koje smo kontaktirali, još nije postao predmetom žudnje poznatih Hrvatica, baš kao ni prsten kojim je Igor Kojić zaprosio Severinu i za koji je izdvojio 18 tisuća kuna. – Nikakvih upita o tim ili sličnim artiklima u našim poslovnicama nije bilo – kažu nam u Zaksu.

No, Hrvatice su najveće zanimanje pokazale za zaručničkim prstenom princeze Kate Middleton, koji je njezin suprug William naslijedio od mame, princeze Diane.

Štimac kao princ William

Riječ je o prstenu s 12-karatnim safirom koji je okružen sa 14 dijamanata čija je vrijednost u trenutku zaruka britanskog kraljevskog para iznosio 280 tisuća kuna, a vrijednost mu se sada popela na vrtoglava tri milijuna kuna. Kada već ne mogu biti princeze ni vojvotkinje, Hrvatice su htjele barem imati prsten kakav nose članice kraljevske obitelji i zato su u zlatarnicama ZAKS i Križek ubrzo napravili repliku Kateina prstena. Upravo je takvom kopijom prstena i bivši nogometaš Igor Štimac zaprosio svoju drugu suprugu Lanu Bucat, a cijena replike Kateina prstena kretala se od 25 tisuća kuna naviše.

Osim Kateina prstena sličnu pomamu izazvao je i prsten koji je sultanija Hurem, odnosno glumica Meryem Uzerli nosila u seriji “Sulejman Veličanstveni”. Replika smaragdnog prstena u obliku suze slovila je za najtraženiji komad nakita u Hrvatskoj prije dvije godine kada se serija prikazivala kod nas. Uz kopiju prstena u Argentum zlatarnici prodavali su cijeli set Huremina nakita. Prsten je koštao 645 kuna, ogrlica 498 kuna, a cijena naušnica bila je 877 kuna.

Huremin originalni prsten koštao je milijun i 120 tisuća kuna. Ipak, u zlatarnici Došen kažu nam da Hrvatice možda žele originalan zaručnički prsten, ali ostali nakit rado kopiraju od poznatih dama. Tako im često šalju fotografije Severine i drugih pjevačica te traže ogrlice poput njihovih.

>>Par ima poseban razlog za slavlje. Evo zašto su suze radosnice na Rozginu licu

>>Zaljubljeni par u Beču zapjevao, pogledajte video koji su podijelili

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

IV
ivanhoe1980
19:12 05.02.2016.

On voli dečke, ona cure.Ovo je neki "made in Hollywood" paravan.Ništa drugo.

BE
bezobrazna
14:27 05.02.2016.

srsly? toliko daleko ste spremni ići?

Avatar Dameanu
Dameanu
08:58 07.02.2016.

Kako su samo ljudi zavidni!