35 dijamanata

Prodaje se prsten koji je Joe DiMaggio poklonio Marilyn Monroe

Foto: Arhiva VL
Prodaje se prsten koji je Joe DiMaggio poklonio Marilyn Monroe
29.10.2011.
u 20:00
Prsten je trebao simbolizirati sreću i skladan život bračnog para, ali situacija između Marilyn i Joea je bila sve samo ne skladna.
Pogledaj originalni članak

Po drugi puta na aukciju ide prsten koji je igrač bejzbola Joe DiMaggio poklonio svoj supruiz Marilyn Monroe kada su se vjenčali. Prsten od platine i 35 brušenih dijamanata prodan je prvi puta 1999. godine za pola milijuna eura, a ovoga puta se vlasnik nada da će zaraditi još i više. Početna cijena prstena je 350 tisuća eura.

Prsten je trebao simbolizirati sreću i skladan život bračnog para, ali situacija između Marilyn i Joea je bila sve samo ne skladna. Već nakon osam mjeseci braka počeli su živjeti odvojeno, a dva mjeseca kasnije su se i rastali.

Nevolje u raju su počele prilikom snimanja legendarne scene iz filma "The seven year Itch" u kojem se bijela haljina koju Marilyn nosi podiže i otkriva njeno donje rublje. Joe je poludio od ljubomore, a dva tjedan nakon toga su prestali živjeti zajedno.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

HS
Hrvatski sin
23:59 29.10.2011.

toliko normalnih žena,ali kurve uvjek popularne!

OB
-obrisani-
20:45 29.10.2011.

to ti je to. u svakom slucaju je bio ludjak. lud je ako je ne voli a jos je ludji ako je voli.

MA
malitrn
07:57 30.10.2011.

joe je kupio krivi prsten

Još iz rubrike Showbiz