Seks-skandal

Procurio videouradak poznate Hrvatice

Foto: Thinkstock
Procurio videouradak poznate Hrvatice
21.05.2015.
u 22:50
Manekenka je vidno omamljena, u društvu trojice mladića, a video je nastao nakon subotnjeg izlaska u klub BBS
Pogledaj originalni članak

Društvene mreže poznatih danas ujutro zatrpali su komentari podrške jednoj poznatoj hrvatskoj manekenki.

Napisi “pa to je silovanje” nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim pa smo se bacili u istragu o čemu je riječ. I doznali smo. Gradom kruži snimka manekenke u seksualnom odnosu s dvojicom mladića koje treći mladić snima. Mlada djevojka na snimci djeluje omamljeno, gotovo nesvjesno onoga što se oko nje događa, dok joj mladići nude drogu riječima: “Hajde, hoćeš šmrkati?”

Na pozive i SMS poruke manekenka danas nije odgovarala

Kako neslužbeno doznajemo, sve se dogodilo prošlog vikenda nakon izlaska u zagrebački klub BBS u kojem je manekenka redovita gošća.

Na pozive i SMS poruke manekenka danas nije odgovarala. Tek je rijetkim prijateljima, doznali smo, SMS-om zahvalila na podršci. Oni ne vjeruju u priče da su joj mladići platili za seks i uvjereni su kako joj je droga podmetnuta te da su je mladići iskoristili.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 119

SO
sojko2
08:03 22.05.2015.

pa koga vi pokušavate obmanuti, pa po Zagrebu se otkad zna čime se ona bavi

AH
asistentica.highlander
23:23 21.05.2015.

Tina Katanić...nije baš full omamljena, svjesna je snimanja i pokušava prekriti lice kosom u jednom trenutku, al kasnije na inzistiranje jednog mladića ipak dela kaj ju je "zamolio". Sačekajmo da se mladići izjasne.

Avatar Svećenik
Svećenik
08:16 22.05.2015.

u svakom slučaju, iskrene čestitke mami i tati na lijepom i uspješnom odgoju.