Farma

Pripita Sabina Čedić prijetila svom dečku da će ga upucati

Foto: Nova TV
Pripita Sabina Čedić prijetila svom dečku da će ga upucati
21.05.2010.
u 08:44
- Ludo i nepromišljeno, ali takav sam u prirodi. Bit će mi čast boriti se s jednim od najboljih hrvatskih sportaša i ako izgubim, poginut ću kao muško jer, na kraju krajeva, ovo je samo igra - zaključio je Antonio.
Pogledaj originalni članak

Sabina Čedić počela je gubiti živce na "Farmi" nakon što joj je Maja Morales stavila "bubu" u uho izjavom da je njezin dečko Davor Gašpar vara dok je ona na seoskom imanju. Bivša Lupinova muza, nakon što je popila koju čašicu više, počela je nimalo diplomatski prozivati svoga dečka zbog nevjere.

- Gašo, propucat ću te. Gašo, mafijašu. Gašo, ljubavi, slušaj me sada. Nadam se da me čekaš, inače ću te upucati. Ljubavi, pazi se. Polomit ću ti cijeli stan. Ubit ću te, samo da čujem da si vani bio duže od 12 sati - vikala je Sabina dok ju je Jelena tješila. Priznala je da joj teško što je trenutačno odvojena od svoje ljubavi, a najteže joj, kaže, padaju ogovaranja da je laka žena.

- S malo sam muškaraca spavala, stvarno s malo - skrušeno se ispovijedala Sabina na Jeleninom ramenu.

I dok su cure pričale o svojim bivšim i sadašnjim ljubavima, na drugom djelu "Farme" Antonio je izabrao Stjepana za drugog dualista.

- Ludo i nepromišljeno, ali takav sam u prirodi. Bit će mi čast boriti se s jednim od najboljih hrvatskih sportaša i ako izgubim, poginut ću kao muško jer, na kraju krajeva, ovo je samo igra - rekao je Antonio koji je vjerojatno zaključio kako mu je bolje ispasti od profesionalnog sportaša nego od pjevača kojima je vrhunac karijere pjevanje po hotelskim terasama ili maturalnim zabavama.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar blackula9
blackula9
10:26 22.05.2010.

inače super su mi vijesti onog tipa \'xy-nka pokazala sise\', pa tako i za Sabinu \'Sabina pokazala sise!\'...amnezija da je vodila gole vijesti?

OB
-obrisani-
16:42 22.05.2010.

Sabina lažeš!sjeti se ekipe iz vojarne u dugom selu 2000.godine!stražarsko mjesto br2 kućica na putu prema tvojoj kući!mislim da su dečki bili 41.klasa!