ništa od okupljanja

Princ Harry i Meghan provest će Božić daleko od kraljice

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
14.11.2019.
u 17:01
"Odluka je u skladu s presedanom koji su ranije uspostavili drugi članovi kraljevske obitelji i ima potporu kraljice", navodi se u priopćenju.
Pogledaj originalni članak

Princ Harry i njegova supruga Meghan, vojvotkinja od Sussexa, neće provesti Božić u Britaniji s drugim članovima kraljevske obitelji, objavio je glasnogovornik kraljevske obitelji u četvrtak.

Sa sinom Archiejem par će otputovati krajem mjeseca u SAD i provesti tamo Božić s Meghaninom majkom Dorijom Ragland. Nije objavljeno u kojem će mjestu boraviti.

"Odluka je u skladu s presedanom koji su ranije uspostavili drugi članovi kraljevske obitelji i ima potporu kraljice", navodi se u priopćenju. Princ William, Harryjev stariji brat sa suprugom Kate, vojvotkinjom od Cambridgea, proveo je Božić s njezinim roditeljima.

Meghan se udala za Harryja u svibnju 2018. i prethodna dva Božića proveli su s britanskom kraljicom i drugim članovima obitelji na imanju Sandringham, 180 kilometara od Londona.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.