Napad na benzinskoj

Pretučen i opljačkan suprug Tamare Ecclestone

Foto: 'Stefan Rousseau/Press Association/PIXSELL'
Pretučen i opljačkan suprug Tamare Ecclestone
20.07.2013.
u 16:48
Jay Rutland se pokušao obraniti od napadača koji su mu ukrali sat rolex vrijedan 436 tisuća kuna i zlatnu narukvicu vrijednu 175 tisuća kuna.
Pogledaj originalni članak

Jay Rutland, suprug Tamare Ecclestone, napadnut je na benzinskoj crpki u Londonu. Rutland je policiji kazao da su mu prišla trojica muškaraca kad je mokrio pored grmlja. Prijeteći nožem, naredili su mu da im preda novac i dragocjenosti koje je imao kod sebe.

Jay je to najprije odbio, ali kad su ga napadači počeli tući, predao im je sat rolex vrijedan 436 tisuća kuna i zlatnu narukvicu vrijednu 175 tisuća kuna. Dok su se tukli s Jayjom jednom od napadača je ispao mobitel na pod, Jay ga je pokupio i predao kasnije policiji. Zahvaljujući tom mobitelju policija je brzo otkrila počinitelje i privela ih. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.