opustila se

Pretjerivala je s botoksom, a sad se u javnosti pojavljuje bez šminke. Neprepoznatljiva je

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Press Association/PIXSELL
Nicole Kidman
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
kidman
Foto: Press Association/PIXSELL
Nicole Kidman
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
23.02.2020.
u 09:00
Pogledaj originalni članak

Glumica Nicole Kidman pojavila se na setu mjuzikla The prom u potpuno ležernom izdanju. Odjenula je crnu majicu, hlače, cipele, a na glavi je nosila kapu. Nicole se ne pojavljuje u javnosti nesređena, a često su je kritizirali da se previše oslanja na estetske korekcije kako bi izgledala mlađe. Izjavila je kako je probala botoks no nisu joj se svidjeli rezultati. Sad pokušava koristiti što više prirodne kozmetike, a kožu njeguje maskom od pileće masti. Glumica je u sretnom braku s Keithom Urbanom, s kojim je proslavila 13. godišnjicu. Nicole i Keith imaju dvije kćeri, a Nicole ima i dvoje djece koje je posvojila s bivšim suprugom Tomom Cruiseom.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

NO
nordic
13:24 23.02.2020.

pa šta. ja je mogu prepoznat. jes malo tu i tamo malo vise se dala estetskim zahvatima al ok. pogledaj zena sa istoka da ne pisem imena kako su se tek one unakazile.