Odlazak glazbenika

Preminuo harmonikaš Veseli Laci iz Kraljeva ulice

Foto: reuters
Preminuo harmonikaš Veseli Laci iz Kraljeva ulice
19.11.2010.
u 20:42
Točan uzrok smrti 78-godišnjeg Ladislava Demeterffyja znat će se poslije liječničke obdukcije, a kolege su ga posljednji put vidjeli u četvrtak u domu umirovljenika gdje je živio
Pogledaj originalni članak

Glazbenik Ladislav Demeterffy javnosti najpoznatiji kao Veseli Laci iz skupine Kraljevi ulice preminuo je u petak ujutro u bolnici Sestara Milosrdnica u Zagrebu.

Što je uzrokovalo smrt 78 - godišnjaka znat će se poslije obdukcije, a kolege iz benda s kojim je Laci surađivao posljednjih deset godina zadnji put su ga vidjeli u četvrtak i tada im se požalio da se loše osjeća. Posljednje dvije godine Laci je Živio u domu umirovljenika na Trnju, a kolege će ga pamtiti kao individualca kojeg je krasio prekrasan smisao za humor.

Većinu života bio je ulični harmonikaš, a prije dvije godine sa pjesmom “Romanca” i s Kraljevima ulice pobijedio je na natjecanju na Dori što ga je silno veselilo pa se zbog broja godina simpatično prozvao 75 Centom.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

AU
autoritet
16:51 20.11.2010.

Počivaj u miru, deda

UK
Ugo Kajvez
22:18 19.11.2010.

Dio zagreba je otišao ..... sućut obitelji ..........

HI
hipnos
10:48 20.11.2010.

Počivaj u miru dragi Laci.