Umro u svom domu

Preminuo Gene Wilder, originalni Willy Wonka koji je dvaput bio nominiran za Oscara

Foto: YT/Screenshot
Preminuo Gene Wilder, originalni Willy Wonka koji je dvaput bio nominiran za Oscara
29.08.2016.
u 21:52
Uz uloge u filmovima "Divlja sedla", "Producenti" i "Mladi Frankenstein", Wilder je poznat kao dio komičarskog dvojca s Richardom Pryorom, a često je surađivao i s Melom Brooksom
Pogledaj originalni članak

Glumac Gene Wilder, najpoznatiji po ulozi u filmu "Willy Wonka i tvornica čokolade", umro je u ponedjeljak u dobi od 83 godine, objavila je njegova obitelj.

Uz uloge u filmovima "Divlja sedla", "Producenti" i "Mladi Frankenstein", Wilder je poznat kao dio komičarskog dvojca s Richardom Pryorom, a često je surađivao i s Melom Brooksom.

Dvaput je bio nominiran za Oscara.

Wilder je umro u svom domu u Stamfordu u Connecticutu od komplikacija povezanih s Alzheimerovom bolešću s kojom se borio posljednje tri godine.

>> 'Sve što radim, radim s dušom jer važno mi je buditi se čiste savjesti i imati mir'

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

DA
damirtankovic
22:16 29.08.2016.

RIP. On i Mel Brooks, jedni od boljih komičarskih parova.

GV
golub Vaso
22:28 29.08.2016.

žena u crvenom

UM
umnjak
08:21 30.08.2016.

Kralj! Zlo ne cuje, zlo ne vidi, ili kako je vec preveden, jedna od smijesnijih komedija mog djetinstva.

Još iz rubrike Showbiz