novi sastav na sceni

Premijerno pogledajte spot grupe Versi za singl 'Oprosti nam duga noći'

Foto: Screenshot
versi
08.04.2015.
u 10:07
Bend ubrzo postaje poznat po akustičnima nastupima diljem Dalmacije, a prije dvije godine odlučuju se i za diskografsku karijeru
Pogledaj originalni članak

 Croatia Records predstavlja glazbeni sastav Versi i njihov novi spot "Oprosti nam duga noći". Versi svoj glazbeni put počinju prije pet godina, kada grupa golobradih mladića iz Metkovića svoju ljubav prema glazbi pretače u zajednički rad.

Bend ubrzo postaje poznat po akustičnima nastupima diljem Dalmacije, a prije dvije godine odlučuju se i za diskografsku karijeru. Njihov prvi singl "Cura iz mista" predstavljen je na Melodijama hrvatskog juga - Opuzen 2012., a taj je uspjeh najavio i sličan rasplet za sljedeća tri singla - "Vragu malo, meni dosta" (pobjeda na Marco Polo festivalu 2013.), "Dalmacijo moja" i "Slomila me prošla godina".

Novi singl "Oprosti nam duga noći" napisali su Dragan Brnas (glazba i aranžman), dok je umjetnički voditelj benda Ivica Brnas autor teksta. Versi su Martin Barbir, Jakov Barbir, Nikica Ilić, Hrvoje Ilić, Domagoj Mustapić i pridruženi član Roko Markota. Ono što ovaj band čini drugačijim je izrazita radost stvaranja glazbe koju prenose na svoju publiku.

>>Shorty i klapa Maslina posvetili pjesmu Draženu

>>Festival Mostarsko proljeće 2012.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.