Sanjin Španović

Predstavnik sam naroda pa zato pitanjima “rešetam” političare

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Predstavnik sam naroda pa zato pitanjima “rešetam” političare
18.06.2016.
u 09:00
Sanjin Španović završio je još jednu sezonu svog talk showa Veto na Jabuka TV-u, u kojoj je ugostio sve najvažnije domaće političare, ali i obradio društveno zanimljive teme
Pogledaj originalni članak

Završena je još jedna sezona talk showa Veto na Jabuka TV-u u kojoj je urednik i voditelj Sanjin Španović ponovno “rešetao” goste i pitao ih ono što bi prosječni gledatelji željeli znati.

– Jako sam zadovoljan ovom sezonom jer sam imao sve relevantne goste u emisiji, od premijera i predsjednika Sabora pa do predsjednika svih većih političkih stranaka, ali i gostiju koji su govorili o društveno zanimljivim temama, poput administratora stranice “Ćaća se vrača” – kazao nam je Španović koji se za svaku emisiju priprema čitanjem novina i portala te razgovorima s raznim stručnjacima.

Neki gosti često i nisu spremni na njegove napade. Posebno se pamti emisija s čelnikom Mosta Božom Petrovom nakon koje mu je poručeno da nitko od mostovaca neće gostovati u njegovoj emisiji iduće četiri godine.

– U Americi, Velikoj Britaniji i Francuskoj takav način vođenja talk showa potpuno je normalan. Političari su sluge naroda, a ja sam njegov predstavnik. Uostalom, ponekad sam u emisiji zastupao stavove u koje osobno ne vjerujem jer, prema istraživanjima, u njih vjeruje većina građana Hrvatske. Išlo mi je na ruku i što je situacija na hrvatskoj političkoj sceni bila tako turbulentna pa nije nedostajalo zanimljivih tema i gostiju – kaže Španović.

Od početka ove godine Veto ide dva puta tjedno, utorkom i petkom. Na početku sezone Španović se vratio u emisiju nakon što mu je presađena jetra. Sad se osjeća dobro, a o svom će iskustvu ovog ljeta snimiti dokumentarni film.

– Prijatelj Igor Grahovac, koji ima producentsku kuću, i ja napravili smo scenarij za dokumentarac u kojem bismo govorili o timu KB-a Merkur, jednoj obitelji koja je već prošla transplantaciju te drugoj obitelji koja je čeka. Bit će gotov na jesen, a onda bismo ga prijavili i na festivale – kaže Španović.      

>> HDZ nema dovoljno ruku za novu Vladu, a SDP za raspuštanje Sabora

>> Komadina odbio sučeljavanje s Milanovićem u Vetu Sanjina Španovića

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

SE
sestrićna
11:05 18.06.2016.

još jedan srbin novinar..koja slučajnost:))

Avatar Herceg_Bosna
Herceg_Bosna
12:54 18.06.2016.

Lik je takvo cesme od voditelja i covjeka da je to divota, mozes samo gledat i smijat mu se... Neki dan je bio u otovorenm. ne znam sta je to trebalo Togonalu, ali ovog frajera se ne smije pusiti da zagađuje medijski prostor, pogotovo ne na javnoj tv. vjerojatno i podrzava onu stoku jucer na stadionu.

SK
skojevac
13:38 18.06.2016.

to je tebe ovlastio da ti u ime kojeg naroda pitaš ili rešetaš ,jeli si za to vaspitan ? dripac !