wow

Predsjednica oduševila stilom! Ponovno odabrala kreaciju domaće poduzetnice

Foto: Profimedia
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Predsjednica na 20. Karnevalskom balu u Rijeci
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Screenshot/YouTube
Kolinda Grabar-Kitarović čita
25.09.2019.
u 07:00
Svilena bluza s mašnom, veličine s, koju je predsjednica nosila dostupna je na webshopu brenda Duchess te stoji 1100 kuna.
Pogledaj originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović za posjet Americi odabrala je hrvatski dizajn, brend Duchess poduzetnice Snježane Mehun. 

Dizajnerica se pohvalila na Facebooku te uz fotku napisala: "Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović u službenom posjetu UN povodom sastanka sa svjetskim čelnicima nosi Duchess. Sretni smo i ponosni jer nosi hrvatski dizajn i promiče hrvatsku modu, trud i rad poduzetnika!"

Foto: Facebook screenshot

Svilena bluza s mašnom, veličine S, koju je predsjednica nosila dostupna je na webshopu brenda Duchess te stoji 1100 kuna.

Foto: Screenshot

Snježana je nedavno na Instagramu uz fotku s Katarinom Mamić, Miss Hrvatske napisala kako voli lijepe ljude.

"Iste, sva sreća da sam plava inače bi nas mogli zamijeniti! Volim lijepe žene, ljude nekako lakše je s njima!Mislim lijepe u duši, ne samo fizički s takvima je lako, ako se pogode obje kombinacije! Ovi drugi prije će vam zabiti nož u leđa ako su ružni na ovaj ili onaj način", tvrdi dizajnerica.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 40

Avatar nisamsavrsen
nisamsavrsen
07:41 25.09.2019.

više bih volio da me oduševi nekom mudrom izjavom, to bi bilo wow.

KS
Ksantipa
08:37 25.09.2019.

Ja sam mislila da ste vi ozbiljne novine. Koga briga za odjeću, obuću, frizure i make up KGK. Glumi manekenku, starletu, cajku, ...a misli da je državnica. O kojoj drugog državnici ili visokorangiranoj političarki se piše što je kada i gdje odjenula. Piše se što je rekla, kako je nastupila, kakva joj je konukacija, što je napravila, po čemu se ističe, po čemu je prepoznatljiva, ... Ovo je degutantno, malograđanski, provincijski, balkanski, ... To vrijeđa osobnost i funkciju.

JA
jasenko11
10:43 25.09.2019.

Vrijeme je da Pantovčak krene reklamirati Varteks, a ne Dojčinovićku!