Izvrstan nastup u Americi

Poznati očarani – Mia nije s našeg planeta!

Foto: Youtube Screenshot
Mia Negovetić u "Little Big Shots"
Foto: Youtube Screenshot
Mia Negovetić na Little Big Shots
Foto: Screenshot: NBC
mia negovetić
Foto: Screenshot: NBC
mia negovetić
Foto: Screenshot: NBC
mia negovetić
22.03.2016.
u 09:02
Luka Nižetić, Nataša Janjić, Antonija Blaće i drugi oduševljeni Mijom Negovetić u showu NBC-a
Pogledaj originalni članak

– Uspjela si! U Hollywoodu si – uzviknuo je voditelj Steve Harvey Miji Negovetić nakon što je briljantno u američkom talent showu “Little Big Shots” izvela Beyoncein hit “Listen”.

Ne razmišlja o planovima

Mia nije mogla skriti uzbuđenje zbog sudjelovanja u showu i pustila je suzu nakon nastupa baš kao i u petak dok je u zagrebačkom HNK primala Večernjakovu ružu za novo lice godine.

– Osjećaj je bio poseban. Bila sam jako uzbuđena i imala sam tremu kao i prije svakog nastupa. Ovaj put možda malo veću, ali uspjela sam je kontrolirati tako da me ne omete u nastupu – rekla nam je Mia neposredno prije nego što je NBC emitirao njezin nastup u nedjelju navečer. U prošloj godini pobijedila je i u RTL-ovu showu “Zvjezdice” i svjesna je da joj i nastup u “Little Big Shotsu”, koji producira Ellen DeGeneres, široko otvara vrata svjetskim pozornicama, ali škola je ovoj 13-godišnjakinji ipak na prvom mjestu.

– Ne razmišljam puno o planovima jer ne znam kamo će me budućnost odvesti i ne znam što ću još sve postići. Možda jednom uopće ne budem ni blizu glazbe – poručuje Mia.

Čuvaj se Beyonce!

Njezin talent zadivio je domaće zvijezde koje su jučer društvene mreže preplavile snimkom Mijina nastupa u NBC-jevu showu.

– Predivna, iskrena, emotivna, pristojna i jako skromna u svojoj posebnosti... Uvijek suze izmami svojom izvedbom i ljepotom – kazao je Enis Bešlagić za Mijinu izvedbu pjesme “Listen”.

– Mia Negovetić osvaja Ameriku. Čuvaj se, Beyonce!!! Sve si više mislim da ovo dijete nije s ovog planeta. Bravooooo, Mia! – na društvenoj mreži napisala je pjevačica Ivana Plechinger. Glumica Nataša Janjić za Miju je rekla da je predivno biće, dok je voditeljica Antonija Blaće poručila:

– Prava djevojčica! Naša Mia. Ako još niste, molim vas ovo poslušajte. Ne znam što je više čini velikom, kako pjeva ili suzice uzbuđenja na kraju.

Luka Nižetić, koji je poput Enisa Bešlagića u žiriju Zvjezdica, napisao je: Tako se to radi! Bravo, Mia! Woooooow!!! Naklon do poda još jednom!

>> Voditelj uzbuđeno hvalio Miju Negovetić nakon savršene izvedbe Beyonceina hita: Uspjela si, u Hollywoodu si!

>> Hvala na nagradi, no meni je škola na prvom mjestu

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

SA
santo
10:28 22.03.2016.

sad bi ovi naši HDS rekli: a zašto nije pjevala pjesmu domaćeg autora??? hahahahaha

DN
dnl812c
18:47 22.03.2016.

Za razliku od nase estrade Mia zna pjevati

MR
MRUDante
12:09 22.03.2016.

kruha i igara...