Protivnik zatvaranja klubova

Poznati milijunaš hospitaliziran zbog koronavirusa, a glasno se protivio epidemiološkim mjerama

Foto: Photopress/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
The VIPs on Instagram over the weekend .. between beauty and birthdays and painful farewells
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Giorgio Perottino/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
FILE PHOTO: Former Renault F1 principal Flavio Briatore gestures in the paddock after the qualifying session of the Italian F1 Grand Prix at the Monza circuit
Foto: Cyril Dodergny/PIXSELL
Exclusif - Flavio Briatore ouvre un restaurant " Crazy Pizza " sur le port Hercule de Monaco
Foto: Photopress/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
The VIPs on Instagram over the weekend .. between beauty and birthdays and painful farewells
27.08.2020.
u 22:10
Flavio Briatore tvrdi kako je u bolnici zbog problema s prostatom, ali mediji u Italiji pišu kako je i pozitivan na koronavirus.
Pogledaj originalni članak

Talijanski mediji prenose informaciju kako je bivši šef Renaultove ekipe Formule 1, milijunaš Flavio Briatore hospitaliziran jer je pozitivan na koronavirus te tvrde kako ovaj 70-godišnjak nije dobro. Prve simptome koji su upućivali na zarazu koronavirusom Flavio je počeo osjećati ovog vikenda kada se pojavila povišena temperatura te se žalio na umor, a javila se i sumnja na upalu pluća. Dio medija objavio je kako je Flavio pozitivan na koronu te da se ne osjeća dobro, ali Daily Mail prenosi izjavu ovog bogataša koji je ljubio i Naomi Campbell i Heidi Klum, te on tvrdi kako je u bolnici završio zbog upale prostate te da još ne zna je li pozitivan na koronu.

Foto: Instagram

Mediji u Italiji nakon toga objavljuju informaciju kako je istina da je Flavio u bolnicu došao zbog problema s prostatom, ali kako se svim pacijentima sada radi i test na koronavirus pa su ga napravili i ovom 70-godišnjaku i test je bio pozitivan. Neki tvrde kako Flavio želi zataškati kako ima koronu jer je zadnjih dana bio jako glasan kada su se donosile nove mjere zbog koronavirusa, a te mjere su se odnosile na rad noćnih klubova i ugostiteljskih objekata, a on je vlasnik nekoliko noćnih klubova u Italiji.

Njegov klub Billionaire u Porto Cervu označeno je i kao žarište korone i čak 60 zaposlenika i gostiju je bilo pozitivno na koronu i zbog toga je klub morao prestati s radom. - Pustite nas da radimo. Pokazuju nam razne brojke proteklih nekoliko mjeseci za koje nemaju nikakve dokaze. Vlada na taj način plaši ljude - govorio je poduzetnik prije nego su se pojavile glasine da je zaražen koronavirusom.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar GeniKameni
GeniKameni
05:18 28.08.2020.

Ovako su i dosli do cifre od 800,000 zrtava slavnog virusa! Netko teoretski moze bolovati i od 10 smrtonosnih bolesti, i u nekom trenutku i umrijeti zbog neke od tih bolesti, ali ako se utvrdi da je osoba bila pozitivna i na slavni virus... ulazi u statistiku zrtava slavnog virusa! A za ovce ispranog mozga takve statistike su religija!

NE
neboiznadzagreba2
02:15 28.08.2020.

Otkud vama pravo prenositi glasine o ičijem zdravlju? Otkud vam pravo nečiju bolest koristiti u svrhu zastrašivanja? Otkud vam pravo na cijepljenost od srama?