objavili snimku

Poznati Hrvati kod predsjednice išli u ZET-ovom busu bez klime: 'Izgledamo kao jadnici, ovo je prestrašno'

Foto: Instagram
Poznati Hrvati kod predsjednice išli u ZET-ovom busu bez klime: 'Izgledamo kao jadnici, ovo je prestrašno'
25.06.2019.
u 19:04
Do Pantovčaka su mnogi od njih stigli ZET-ovim autobusom u kojem klima nije radila unatoč temperaturi zraka koja premašuje 30 stupnjeva.
Pogledaj originalni članak

Obilježava se Dan državnosti, a tim povodom organiziran je i svečani prijem kod predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. U Uredu predsjednice okupili su se brojni pripadnici javnog života Hrvatske, od političara, sportaša, umjetnika, estradnjaka...

Do Pantovčaka su mnogi od njih stigli ZET-ovim autobusom u kojem klima nije radila unatoč temperaturi zraka koja premašuje 30 stupnjeva. Zasmetalo je to brojnim zvijezdama koje nisu krile svoje nezadovoljstvo. Jedan od njih je i mladi pjevač Dino Jelusić koji je na svom Instagramu objavio snimku iz autobusa.

- Evo nas na putu za proslavu Dana državnosti u predsjedničke dvore. Svi celebrityji i malo manji celebrityji voze se u ZET-ovom autobusu bez klime - rekao je Dino u videu koji je objavio na Instagram Storyju.

U autobusu je bila i glumica Anja Šovagović Despot koja se nadovezala na Dininu izjavi i rekla kako svi u autobusu izgledaju kao 'potpuni jadnici' jer su mokri i znojni. -Znači ovo je strašno - zaključio je Jelusić na kraju snimke koju je naposljetku i obrisao. 

 

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 98

ST
Stjepan2103
19:40 25.06.2019.

Tesari, bageristi, poljoprivrednici.... i dr....oni se svaki dan znoje na otvorenom pa ne kukaju...ovo malo što ih je ostalo... znate li kako su oni proslavili današnji praznik?

BE
beitsche
19:54 25.06.2019.

Nepoznati hrvati svaki dan se voze gradskim autobusima.Toplo preporučujem 1 dan rada na gradilištu.Pogotovo svima iz feminističkih udruga.

LI
lika64
19:10 25.06.2019.

tako je svaki dan običnom puku. Kao sardine u konzervi. Pa pitajte odgovorne zašto je to tako. I vama što i njima.