Lice bez filtera

Poznate Hrvatice pokazale su kako izgledaju bez šminke

Foto: Instagram/PIXSELL
Poznate Hrvatice pokazale su kako izgledaju bez šminke
07.08.2018.
u 22:55
Žene nogometaša i pjevačice objavljuju 'prirodne' fotografije
Pogledaj originalni članak

Mnoge zvijezde i poznate osobe u posljednje vrijeme objavljuju svoje prirodne fotografije, bez šminke i kojekakvih filtara.

Jedna od njih je i supruga našeg reprezentativca Matea Kovačića, Izabel, koja slovi za jednu od najatraktivnijih Hrvatica. Mlada Zagrepčanka gotovo je uvijek dotjerana od glave do pete, a već je nekoliko puta na društvenim mrežama objavila fotografiju bez trunke šminke i pokazala da je i u takvom izdanju predivna. U brojnim komentarima obožavatelji su pohvalili njezin izgled, a neki su zaključili da takva prirodna izgleda mnogo bolje.

Pjevačica Franka Batelić, koja je prije nekoliko tjedana okrunila ljubav s hrvatskim nogometnim reprezentativcem Vedranom Ćorlukom, često objavljuje fotografije na kojima je našminkana zbog raznih snimanja i nastupa. Ipak, na njezinu profilu na Instagramu može se naći i nekoliko fotografija na kojima se vidi koliko je doista prirodno lijepa.

“Baš je lijepo što se ne sramiš objaviti selfie bez šminke. Sad si mi još draža. Još si ljepša ovako prirodna”, poručili su joj obožavatelji. Novi bračni par trenutačno boravi u Rapcu, a na medeni mjesec nisu otišli zbog Vedranovih obveza s klubom.

Pogledajte video - Poznate Hrvatice vole prirodan look

 

I supruga Domagoja Vide, Ivana, oduševila je pratitelje nakon što je objavila fotografiju na kojoj joj je na licu samo osmijeh.
“Zauvijek misica i najzgodnija supruga naših nogometaša”, “Imaš najljepši osmijeh na svijetu” i “Prekrasna si kada si bez šminke”, neki su od komentara Ivaninih pratitelja.

A kada pjevačica Nina Badrić objavi sliku na društvenim mrežama bez šminke, slijede pravi komplimenti.
“Izgledaš mlađe i slađe”, “Ne znam možeš li biti ljepša od ovoga”, “Volim te baš zbog toga što često objavljuješ selfije bez imalo make-upa”, poručuju pratitelji Nini koja je prava prirodna ljepotica.

Iako trend prirodnog na Instagramu, koji koristi više od 400 milijuna ljudi, raste sve više, brojne poznate dame šale se kako su za njihove savršene fotografije zaslužni filtri. Danas na Instagramu imamo 23 filtra.

A autori Canve, popularnog alata za uređivanje fotografija, otkrili su da gotovo cijeli svijet najviše voli filtar Clarendon, drugi je Juno, a potom ih slijede Sierra i Valencia koji su navodno najpopularniji u Hrvatskoj i BiH.

>> Pogledajte video - Poznate osobe na ljetovanju u Hrvatskoj

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

DU
Deleted user
23:13 07.08.2018.

"Poznate"Hrvatice?po čemu su poznate?

AM
Axis Mundi
23:08 07.08.2018.

Nakon što su se, neke od njih, izoperirale do neprepoznatljivosti, stvarno je nebitno slikaju li se sa ili bez filtera. No, svaka, ama baš svaka njihova slika je na neki način obrađena, makar i onim "nevidljivim" filterom. Koga farbate?

DU
Deleted user
23:04 07.08.2018.

Sve gadno,ova Badrić i Vida grozota,ovo im je bez plastične maske.Uhvatile ove njonjavce fuzbaliste kratke pameti da ih cijeli život sponzoriraju.I onda se javnost bombardira sa ovim gad urama.