Novi album uskoro

Poslušajte novu pjesmu Hladnog piva 'Vjeruj u mene'!

Foto: Nino Šolić
hladno pivo
03.03.2015.
u 14:09
-Vjeruj u mene je pjesma o pozitivnom pristupu s kojom obično započinjemo svaku probu jer liječi umor i malodušnost, a osvježava bubnjiće- kažu dečki iz benda.
Pogledaj originalni članak

Moglo bi se reći da oko Hladnog piva posljednjih nekoliko mjeseci vlada atmosfera „zatišja pred buru“. Sada se polako nazire i zašto: nove pjesme su napisane, u fazi su poliranja a novi album samo što nije!

Tome u čast Hladno pivo je danas točno u podne, na svom Facebook Fan Pageu predstavilo novu pjesmu - Vjeruj u mene.

Riječ je o trećem singlu s albuma koji bi svjetlo dana trebao ugledati sredinom travnja i nositi naziv „Dani zatvorenih vrata“. Ovaj album ne donosi samo nove pjesme već i neke sasvim neočekivane novosti unutar Hladnog piva. Tako će album „Dani zatvorenih vrata“ biti prvo izdanje koje će Hladno pivo izdati za svoj vlastiti label – Gajba records.

-Vjeruj u mene je pjesma o pozitivnom pristupu s kojom obično započinjemo svaku probu jer liječi umor i malodušnost, a osvježava bubnjiće. Ovaj je singl ujedno i najava novog albuma koji ćemo sredinom travnja izdati sami za sebe. Tako ćemo imati izdavača s kojim ćemo biti uvijek na istoj, uvijek pozitivnoj, valnoj duljini- poručuju iz benda.

Uskoro očekujemo videospot za „Vjeruj u mene“ a dok čekamo, uživajte u pjesmi!

>>Mile Kekin: Najsretniji sam bio nakon svirke u KSET-u

>>U Hrvatskoj se situacija od kraja rata nije promijenila pa zbog djece ponekad razmišljam i o odlasku

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.