Glazbena atrakcija

Poslušajte kako zvuči Nirvanin hit u izvedbi čak 1000 glazbenika

Foto: YouTube screnshot
Rockin 1000
Foto: YouTube screnshot
Rockin 1000
Foto: YouTube screnshot
Rockin 1000
31.01.2017.
u 13:57
Rockin' 1000 bend je koji se okupio kako bi zadivili Foo Fighterse i izveli njihov hit nadajući se da će zbog toga doći u talijanski grad Cesenu, a na kraju su postali bend koji najbrojniji bend koji svira obrade poznatih hitova
Pogledaj originalni članak

Grupa prijatelja ujedno veliki obožavatelji Foo Fightersa u želji da nagovore bend Davea Grohla da dođe svirati u talijanski grad Cesenu odlučili su okupiti sve koje poznaju i skupiti najveći bend  kako bi odsvirali njihov hit "Learning to Fly" i tako zadivili Grohla.

Uspjeli su okupiti tisuću glazbenika među kojima su bili bubnjari, basisti, gitaristi i pjevači i svi oni su  zajedno odsvirali i otpjevali hit Foo Fightersa.

Na kraju su postali najbrojniji bend na svijetu i dali su si ime Rockin' 1000 te su počeli nastupati i na koncertima izvoditi najveće rock hitove, a svaka njihova objava na YouTubeu ima više milijune pregleda. 

U videu možete poslušati kako moćno zvuči Nirvanin klasik iz 1991. godine "Smells Like Teen Spirit" u izvedbi ovog velikog benda.

>>Dokumentarac o Kurtu Cobainu otkriva dobro čuvane tajne grupe Nirvana

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.