Glazbena nagrada

Porin se vraća u Dalmaciju: Dodjela glazbenih nagrada ponovno u Splitu

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
porin
Foto: Promo foto
porin
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
06.03.2015., Spaladium Arena, Split - 22. dodjela glazbene nagrade Porin. Nagrada Porin je najuglednija nagrada u Hrvatskoj koja je ustanovljena 1993. godine, a redovito se godisnje dodjeljuje od 1994. Grupa Vatra, nagrada za pjesmu godine, Tango. Phot
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
06.03.2015., Spaladium Arena, Split - 22. dodjela glazbene nagrade Porin. Nagrada Porin je najuglednija nagrada u Hrvatskoj koja je ustanovljena 1993. godine, a redovito se godisnje dodjeljuje od 1994. Sara Renar s nagradom.
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
29.03.2011., Movieplex, dvorana 4, Centar Kaptol, Zagreb - Objava nominacija za 18. Porin. Milan Majerovic Stilinovic. Photo: Goran Jakus/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
06.03.2015., Spaladium Arena, Split - 22. dodjela glazbene nagrade Porin. Nagrada Porin je najuglednija nagrada u Hrvatskoj koja je ustanovljena 1993. godine, a redovito se godisnje dodjeljuje od 1994. Josipa Lisac.
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Porin
17.12.2015.
u 15:38
U konkurenciji su bili Poreč, Opatija, Osijek i Zagreb, ali s obzirom na ponuđeno, odlučeno je da Split ponovno ugosti glazbenike na svečanoj dodjeli 17. ožujka 2016.
Pogledaj originalni članak

Upravni odbor Porina ponudu Splita i Splitsko-dalmatinske županije prepoznao je kao najpovoljniju, stoga je odabrao upravo taj grad za domaćina 23. glazbene nagrade Porin.

U konkurenciji su bili Poreč, Opatija, Osijek i Zagreb, ali s obzirom na ponuđeno, odlučeno je da Split ponovno ugosti glazbenike na svečanoj dodjeli 17. ožujka 2016.

- Porin je od iznimne važnosti za grad Split kao etabliranu glazbenu destinaciju te za otvaranje turističke predsezone. Veseli nas što će ova manifestacija ponovno biti u našem gradu - rekao je splitski dogradonačelnik Goran Kovačević. Split je tako drugu godinu zaredom postao grad domaćin hrvatske glazbene nagrade. Zasluga je to prije svega gradskih otaca kao i onih u cijeloj županiji, a grad se i ove godine potrudio oko organizacije samog događanja.

- Dalmacija je kolijevka hrvatske riječi i lijepe pjesme i zato je Porinu mjesto upravo ovdje, u srcu naše županije. Napravio sam sve kako bi se taj glazbeni spektakl održao u Splitu - rekao je splitsko - dalmatinski župan Zlatko Ževrnja.

Dodjela glazbene nagrade definitivno će oživjeti proljetnu turističku sezonu, koja je ove godine bila najuspješnija do sada, a svakodnevna događanja unaprijediti društveni život gradu domaćinu. S gostoprimstvom Splićana bili su zadovoljni i sudionici posljednje dodjele stoga je organizacija Porina u tom gradu prihvaćena na obostrano zadovoljstvo. 

Detaljne informacije i novosti o Porinu pratite na službenoj stranici www.porin.org.

>>Kostadinov odlazi u Belgiju, ali 2016. opet vodi Hrvatsku na Eurosong

>>Bregoviću uručili Porin za posebna dostignuća u glazbi

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.